Annonce
Elbobladet

Kanalbyens direktør stopper - har fået nyt job

Tim E. Halvorsen har stået i spidsen for mange af de boligprojekter, som har set dagens lys i Kanalbyen igennem de seneste år. Arkivfoto: Gustav Roesbjerg Mygind
Tim E. Halvorsen siger farvel til stillingen som projektdirektør for Kanalbyen. Borgmester Steen Wrist (S) roser ham for hans betydning for byudviklingsprojektet.

Opdateret med kommentarer fra borgmester Steen Wrist.

Fredericia: Kanalbyen skal ud og se sig efter en ny direktør.

Tim E. Halvorsen, som har titel af projektdirektør i Kanalbyen, skriver torsdag morgen på Facebook, at han i det nye år begynder som projektdirektør i et nyt byudviklingsprojekt. Det hedder Kildedal og er et samarbejde mellem Ballerup Kommune og Pension Danmark.

Annonce

- Det bliver samtidig et farvel til Kanalbyen i Fredericia og naturbydelen, som jeg har passet på og udviklet igennem mere end syv år. Det har været en fornøjelse at kunne bidrage til to så spændende projekter, og jeg er taknemmelig for at have fået denne chance - som også har givet mig uvurderlige erfaringer, jeg kan tage med til Kildedal, skriver han.

Kanalbyen er ejet af Fredericia Kommune (25%) og Realdania By & Byg (75%). Carsten Koch er formand, mens kommunens repræsentanter er borgmester Steen Wrist (S) og Søren Larsen (S).

Har bundet byen sammen

Steen Wrist har arbejdet sammen med Tim E. Halvorsen i flere år - både som formand for by- og planudvalget og som medlem af bestyrelsen, og han roser den nu afgående direktør for det aftryk, han har sat på den nye bydel.

- Tim har haft en afgørende stor betydning for, at Kanalbyen er der, hvor den er i dag, og han har været opmærksom på at få bundet den gamle by sammen med Kanalbyen. Han har været insisterende på, at vi ikke bare skulle plastre hele grunden til. Der skal være en vis kvalitet, der skal tænkes kunst ind, og nu er der også en bypark på vej i Carolinelunden, siger borgmesteren, som godt forstår, at Tim E. Halvorsen vil videre i sin karriere og bruge sin erfaring fra Fredericia i det nye job i Ballerup.

Tim har haft en afgørende stor betydning for, at Kanalbyen er der, hvor den er i dag, og han har været opmærksom på at få bundet den gamle by sammen med Kanalbyen.

Steen Wrist (S), borgmester og medlem af Kanalbyens bestyrelse

Bestyrelsen er i gang med at lægge en plan for, hvad der nu skal ske med Kanalbyens organisation.

- Lige nu snakker vi med sammen med Realdania, og så finder vi en god løsning. Vi skal nok komme godt videre. Kanalbyen er i god gænge, og der er meget på vej dernede, så lige nu handler det om at få lavet en god overlevering, forklarer Steen Wrist.

Annonce
Elbobladet

Voldmester taler til cafémøde

Annonce
Elbobladet

Landsdækkende kæde kommer til Fredericia: - Det er et godt område for os

Annonce
Elbobladet

Fredericia bliver et nyt, grønt åndehul rigere - og du er inviteret

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Brandmand landede jobbet, han havde drømt om i 16 år: - Jeg bliver helt tændt af holdånden

Elbobladet

William Morris i ord og billeder

Elbobladet

Fredericias nye store gospelkor giver sommerkoncert

Elbobladet

Rigtig cirkus i Fredericia for første gang i tre år

Elbobladet

Sølvmedalje til Klara og Marco

Elbobladet

Præstens klumme: Guds rige er som et sennepsfrø

Elbobladet

Peter Schmeichel og medlemmer fra Magtens Korridorer skaber nyt Rock’n’Talk show

Annonce