Annonce
Elbobladet

Kendt ansigt bliver selvstændig

Michael Hansen har en bred erfaring fra mange års teaterarbejde, uddannelse og arbejde som skolelærer og meget andet. Derfor tager han nu som 60-årig springet med MH Leben, hvor han samler de mange forskellige kompetencer han har i ét job. Foto: Peter Leth-Larsen
Michael Hansen har mange års erfaringer fra primært teatrets verden - ikke mindst som instruktør for Teater Malstrøm. Nu er han som 60-årig trådt ind på en ny jobsti.
Annonce

Fredericia: Han virker ikke som en, der skal have et skub. Men Michael Hansen siger, at det først er nu som 60-årig, at han fået modet til at tage fat på det nyeste job i sin pallette. Han har netop åbnet MH Leben med adresse i hjemmet på Øster Voldgade med udsigt til Lillebælt.

- Jeg har ikke turdet gøre det her før. Nu har jeg 40 års erfaring med mig. Vi mennesker er alle sammen meget skrøbelige, og derfor er jeg glad for min brede erfaring, siger Michael Hansen.

MH Leben tilbyder foredrag, kurser, seminar, coaching m.m. inden for formidling, kommunikation, stress, teater og andet.

Michael Hansen er et kendt ansigt i Fredericia - ikke mindst på grund af sit virke som kunstnerisk leder i Teater Malstrøm. Men han har også arbejdet med ledige i Fredericia, Vejen, Vejle og Kolding kommuner samt været lærervikar på skoler.

Michael Hansen

60 år.

Kunstnerisk leder hos Teater Malstrøm.

Skriver anmeldelser på bloggen kulturleben.dk

Har for nylig åbnet MH Leben, der tilbyder foredrag, coaching, instruktion m.m.

Blev uddannet skolelærer som 42-årig.

Bor med sin kæreste i Øster Voldgade.

Annonce

Forelsker sig i force

Netop efter afslutningen af et lærervikariat i fjor blev han opfordret til at kombinere sine mange forskellige kompetencer i ét job. I slutningen af 2019, hvor Michael Hansen i december fyldte 60 år, så MH Leben dagens lys.

- Jeg regnede med, at de første par måneder skulle gå med at løbe det i gang. Men jeg har allerede fået to job, siger han.

Helt grundlæggende i hans arbejde fokuserer han på det eller de mennesker, han skal arbejde med. Som han blandt andet har gjort det i arbejdet med ledige.

- Jeg forelsker mig i folk - teatermennesket i mig finder en force i personen og fremelsker den, så personen selv kan se den og får en følelse af selvtillid. Jeg vil gerne give dem, jeg arbejder med, en oplevelse af, at de er meget bedre, end de troede, at de var, siger Michael Hansen.

- Jeg forelsker mig i folk - teatermennesket i mig finder en force i personen og fremelsker den, så personen selv kan se den og får en følelse af selvtillid, siger Michael Hansen, der for mange er kendt som kunstnerisk leder af teater Malstrøm. Nu skriver han også firmaet MH Leben på visitkortet. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce