Annonce
Elbobladet

KFUM's Soldaterhjem siger farvel til lederpar

Helle og Bruno Kristoffersen, KFUM's Soldaterhjem, stopper efter knap fem år som lederpar. Foto: KFUM's Soldatermission
Helle og Bruno Kristoffersen søger nye udfordringer og siger farvel til soldaterhjemmet på Treldevej. Nu leder soldatermissionen efter en ny leder.

Fredericia: Siden oktober 2016 har Helle og Bruno Kristoffersen været lederpar på KFUM's Soldaterhjem i Fredericia.

Men de har valgt at søge nye udfordringer til sommer, oplyser KFUM's Soldatermission i en pressemeddelelse. Dermed har de fået knap fem år som ledere.

- Siden dengang er værnepligtige igen kommet til Fredericia, og soldaterhjemmet er i dag både hjem for værnepligtige og andre soldater ved Ryes Kaserne, der er samlingssted for veteraner med rekreationsboliger for veteraner med udfordringer, samtidig med at soldaterhjemmet fungerer som møde- og spisested for foreninger og andre i civilt, skriver KFUM's Soldatermission i pressemeddelelsen.

Annonce

Leder skal videreføre hjemlige rammer

Soldatervennerne siger farvel til lederparret ved en sommerfest på Treldevej 10. juni. Samtidig søges der i øjeblikket efter "en ny soldaterhjemsleder, der kan videreføre KFUM's hjemlige rammer i Fredericia.

Sommerfesten holdes som nævnt 10. juni, og forude venter endnu en stor samling. 25. september holder KFUM's Soldatermission således årsmøde med 300 gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Bobby elsker bare sutter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Annonce