Annonce
Elbobladet

Kirstinebjerg får ny distriktsskoleleder: Begynder sit nye job i en tid med fjernundervisning

Stefan Kelstrup er ny distriktsskoleleder i Kirstinebjerg. Han begynder i jobbet 1. februar. Privatfoto
41-årige Stefan Kelstrup fra Odense begynder 1. februar.
Annonce

Fredericia: 1. februar får Kirstinebjerg en ny distriktsskoleleder. Det er 41-årige Stefan Kelstrup fra Odense.

Han sendte i sidste uge en hilsen ud til forældrene i skoledistriktet via kommunikationsplatformen Aula, hvor han fortalte lidt om sig selv.

- Jeg kommer med en baggrund som leder i Odense Kommune, hvor jeg gennem de sidste seks år har fungeret som souschef og skoleleder. Som leder har jeg altid haft fokus på, at alle børn oplever sig betydningsfulde i store og små fællesskaber, og at skolen er en øveplads i kunsten at blive menneske, skrev han blandt andet.

Stefan Kelstrup er oprindeligt fra Midtjylland, men har boet i Odense i en årrække. Her har han de seneste seks år haft lederstillinger inden for skolevæsnet. Blandt andet har han siden 2018 været leder for Spurvelundskolen og Kroggårdsskolen med knap 900 elever samlet.

Annonce

Overtager i en coronatid

Som distriktsskoleleder i Kirstinebjerg får han ansvaret for omkring 1450 børns skolegang. Han ser frem til at begynde i sit nye job, men erkender, det bliver lidt specielt, i og med skolerne måske fortsat vil være baseret på fjernundervisning 1. februar på grund af coronasituationen.

- Det er det vilkår, der gælder. Det er utrolig svært at få indblik i, hvordan skolernes hverdag er, når der ikke er nogen børn. Til gengæld kan man måske få et billede af, hvordan skolerne fungerer i en ekstraordinær situation. Det bliver en pudsig måde at komme ind ad døren på, men det er vilkårene lige nu. Forhåbentlig bliver det bedre til foråret med en skole fyldt med børn og voksne, fortæller Stefan Kelstrup.

Han er gift, far til fire børn i den skolepligtige alder og bruger en stor del af sine fritid på børnene, jagt, løb, familie og venner.


Det er det vilkår, der gælder. Det er utrolig svært at få indblik i, hvordan skolernes hverdag er, når der ikke er nogen børn. Til gengæld kan man måske få et billede af, hvordan skolerne fungerer i en ekstraordinær situation. Det bliver en pudsig måde at komme ind ad døren på, men det er vilkårene lige nu. Forhåbentlig bliver det bedre til foråret med en skole fyldt med børn og voksne.

Stefan Kelstrup, ny distriktsskoleleder


Indtil april 2020 var det Magnus te Pas, som var distriktsskoleleder i Kirstinebjerg, men da den nyansatte koncerndirektør på børne- og ungeområdet Peter Mikael Andreassen sprang fra jobbet, overtog Magnus te Pas jobbet som konstitueret chef for børne- og ungeområdet, mens leder af Fjordbakkeskolen Jens Bay Madsen også passede jobbet som distriktsskoleleder i Kirstinebjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Elbobladet

Ugens hund: Rosa jager æbler

Elbobladet

Naturen lige nu: Uglekasser skal op

Annonce