Annonce
Elbobladet

Klar besked til unge: Stop fester, stop med at samles: Eller vi kontakter politiet

Drop større forsamlinger og fester i denne tid, lyder opfordringen til Fredericias unge fra skolerne. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Forældre eller politi kan blive kontaktet, hvis unge bruger lukningen af skoler og uddannelsessteder som anledning til at holde fest. Sådan lyder det i besked fra SSP, Den Matrikelløse Klub og Ungdomsskolen.
Annonce

Fredericia: Unge, der i denne tid har lyst til at holde fest eller mødes med vennerne, får nu en klar besked. Lad være. Undgå fester, undgå større forsamlinger, så vi kan stoppe spredningen af corona-smitte.

Sådan lyder beskeden, der er lagt ud på Erritsø Fællesskoles Facebook-side. Beskeden er til forældre og elever i Fredericia Kommune.

- De næste par uger er skoler og fritidstilbud lukket for at minimere risikoen for at blive smittet med Corona virus. Dette kan give anledning til, at vores unge mennesker færdes mere ude, arrangerer fester, mødes i større grupperinger m.m, står der i opslaget.

Annonce

Medarbejdere er ekstra på gaden

Her står der, at SSP, Den Matrikelløse Klub, Ungemiljøerne og Ungdomsskolen vil være ekstraordinært meget på gaderne de næster par uger. - Hvis vi møder de unge i større grupperinger, vil vi om nødvendigt kontakte jer eller politiet! Dette for at vi sammen kan tale med jeres unge mennesker om, hvorfor det er vigtigt at overholde Sundhedsstyrelses anbefalinger, lyder det i beskeden.

Er der spørgsmål, kan man kontakte ungdomsskolens leder Søren Pedersen på 40722971 eller Hrolf Langgaard Petersen, leder af Den Matrikelløse Klub, på 20958187.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Elbobladet

Oplev flotte naturbilleder

Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

Mad med mening og Karen Grøn

Annonce