Annonce
Elbobladet

Klima i karambolage med julen – workshop udsættes

Til workshoppen skulle unge udarbejde konkrete opgaver, som et klimatopmøde næste år skal forsøge at løse. Den er nu udsat på grund af juletravlhed. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Den klimaworkshop, der skulle have fundet sted 12. december i Messe C, er blevet udskudt. De unges juletravlhed presser deres kalender.
Annonce

Fredericia: Den klimaworkshop, der var målrettet unge, og som skulle løbe af stablen i Messe C den 12. december, er blevet udskudt.

Det oplyser projektleder Jørgen Kronborg. Årsagen er ikke manglende interesse.

- Vi har måtte sande, at der går jul i den. De meldinger, både vi og Emma (Hewison, gymnasieelev og klimaaktivist fra Fredericia, red.) får tilbage, er, at folk er klar på workshoppen, men tidspunktet er uheldigt. Vi har måtte sande, at vi har undervurderet unge menneskers juletravlhed, lyder det fra Jørgen Kronborg.

Han er ikke i tvivl om, at klima og klimaworkshoppen har sin gang på jord, og det er emner, der er i høj kurs hos de unge mennesker. Men tidspunktet er uheldigt.

- Derfor har vi valgt at udsætte workshoppen til efter jul, siger projektlederen.

Annonce

Målet er intakt

Målet med klimaworkshoppen er, at unge i fællesskab skal udarbejde konkrete opgaver, som klimatopmødet i Fredericia – RE:DO 2020, skal forsøge at løse. Det klimatopmøde finder sted om et år – også i Messe C, hvor forskere, iværksættere, virksomheder, designere og investeringspartnere sammen skal skabe 10 konkrete koncepter, der skal rykke noget for klimaet, den grønne omstilling og FNs verdensmål.

Så at workshoppen udsættes en måned, ændrer som sådan intet i forhold til målet med workshoppen.

- Et slag på tasken er, at vi ender med at afholde workshoppen i uge fem, fortæller Jørn Kronborg.

Den endelige dato vil blive meldt ud senere.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Syng Sammen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Treldevejens Genbrug er åbnet

Elbobladet

Du store kineser

Elbobladet

Der blev sat priser ved Røde Kors

Annonce