Annonce
Elbobladet

Kom med bag kulissen til optagelserne af 'Sunday': Kold eftermiddag i hot serie

Kig til venstre og op, lyder ordren til pressekorpset for 17. gang på Monjasa Park. Foto: Peter Leth-Larsen
Statister skal bevæbne sig med tålmodighed, når de siger ja til at være med i en produktion. Mandag i sidste uge var optagelser i gang på Monjasa Park, som er blevet landskendt efter flere sæsoner Sunday - comedyserien med Melvin Kakozaa i hovedrollen.
Annonce

Fredericia: Den lune fleeceplaid fra Carlsberg var en kærkommen medspiller på Monjasa Park mandag eftermiddag i sidste uge. Solskin var blevet erstattet med mørke skyer, da 20-25 statister udgjorde pressekorpset i en scene i næste og 3. sæson af comedy-serien Sunday.

FC Fredericia er rammen om serien, og direktør Stig Pedersen fulgte tilfreds dagens optagelser.

- Vi får en del omtale på grund af serien, og det vokser sig større i øjeblikket. I 3. sæson kommer også Mick Øgendahl med, og det er endnu et skridt op. Jeg tror, serien både har værdi for os og Fredericia, sagde Stig Pedersen.

Hans alter-ego i serien direktør Birgit Schaefer spillet af Birthe Neumann trådte Odense Pigegarde an sammen med FC bestyrelsesformand Bent Aage, spillet af Kurt Dreyer.

Statisterne måtte af med tæpperne for at tage fotos, klappe, juble og stirre i den rigtige retning over Monjasa Park på signal fra instruktøren.

Jeg tror serien både har værdi for os og Fredericia.

Den ægte direktør for FC Fredericia Stig Pedersen

Annonce

Fredericia Pigegarde

Forud for optagelserne havde caster Marie-Louise Magnussen haft gang i sit netværk for at få bemandet alle statistpladserne. Der var statister fra hele Trekantområdet.

Statistkorpset denne mandag indbefattede en hel pigegarde, som har taget turen fra Odense i deres blå jakker og gule plisserede nederdele. Netop deres uniform var med til at sætte dem på holdet som Fredericias Pigegarde. 6. Juligarden var under overvejelse, men de passede ikke lige ind i castet, forklarede instruktør Jesper Rofelt.

Annonce

Mike og Melvin

Ude på grønsværen blev der skudt fra alle vinkler, så der er rigeligt at klippe af, når 3. sæson skal gøres færdig til at efterfølge sæson 2, som netop har taget sin begyndelse på YouSee-kanalen Xee.

Statisterne denne kolde eftermiddag måtte dog kigge langt efter både Melvin Kakozaa og Mick Øgendahl under optagelserne. De havde allerede været på grønsværen og slappede nu af til næste dags optagelser.

-Der vil være optagelser resten af november i Fredericia, og Sunday 3 skal være klar til at blive set på kanalen eller nettet i 2020.

Skuespiller og statister, kamerafolk, lydmand og instruktør klar til optagelse af få minutters indslag i 3. sæson af Sunday. Foto: Peter Leth-Larsen
Marie Louise Magnussen (t.h.) deler lune tæpper rundt til pigegardisterne i en kort pause i optagelsen. Foto: Peter Leth-Larsen
Odense Pigegarde gør klar til en kold eftermiddag på stadion, men de er vant til at optræde i al slags vejr. Foto: Peter Leth-Larsen
Kameramand, optageleder og lydmand mandsopdækker tambourmajoren. Foto: Peter Leth-Larsen
Tæt-på optagelser af Kurt Dreyer og Birthe Neumann - henholdsvis bestyrelsesformand og direktør i FC Fredericia. Foto: Peter Leth-Larsen
Røgmaskinen sørger for stemning, da pressemødet i ny festlig stil går i gang. Foto: Peter Leth-Larsen
Fredericia Dagblad var med på kold mission på grønsværen. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Historisk rundgang i Trinitatis

Elbobladet

Frokostjazz i Tøjhuset

Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Elbobladet

Facelifted Crossland uden X

Elbobladet

Et øjeblik: Holder stenen øje?

Annonce