Annonce
Elbobladet

Kvinder kårer to Peugeot'er som årets biler

Peugeot 2008 - den kan kvinderne og mænd ikke stå for. Foto: Peugeot
50 kvindelige motorjournalister har kåret deres favoritter - blandt dem er Peugeot 208 og 2008.

Kåring: 50 kvindelige motorjournalister fra 38 lande fordelt på fem kontinenter har kigget på biler og bedømt dem i deres respektive klasser.

Malene Raith, som er journalist og redaktør på bilmagasinet PRÊT-À-PARTIR Magasin, er det eneste danske medlem af juryen.

Hun var med til at kåre kvindernes favoritter - Peugeot 208, Skoda Octavia, Lexus LC500 Cabrio, Ferrari F8 Spider, Peugeot 2008, Land Rover Defender, Kia Sorento, Honda e og Ford F-150.

Pressechef hos den danske Peugeot-importør, Hanne Langsig Sørensen, er naturligvis begejstret for, at der er to Peugeot blandt kvindernes favoritter.

- Det som i mine øjne er specielt ved denne pris, er at det er jurymedlemmer fra hele verden, der har stemt – ikke mindre end 38 lande og fem kontinenter er repræsentereret. Så når Peugeot opnår så fin en pris i hele to kategorier, er det virkelig en blåstempling, som understreger, at man har ramt plet med disse to vigtige modeller. Og så er det da en bedrift, at 208 både er kåret som ”Women´s World Car of the Year” og ”Car of the Year” – det viser, at den i den grad har fyldt hjulsporene ud efter forgængeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce