Annonce
Elbobladet

Læge vender tilbage: Gynækolog flytter ind i sundhedshuset

Når kalenderen viser oktober, flytter gynækolog Rikke Guldberg ind i Fredericia Sundhedshus. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Efter efterårsferien i oktober i år flytter gynækolog Rikke Guldberg hendes klinik ind på Fredericia Sundhedshus. Klinikken hedder Guldberg Kvindeklinik og kommer til at ligge i stueetagen i bygning B, som huser sygeplejeklinikken i dag.

Sygeplejeklinikken flytter kun få meter væk til ny istandsatte lokaler også på stueetagen i B bygningen.

Med placeringen i bygning B kommer gynækologklinikken til at ligge i nærheden af jordemødrene, Ungmod og mammografiscreeningsenheden.

Annonce

Rikke Guldberg overtog for cirka et år siden en klinik i Vejle, og før det arbejdede hun som overlæge på Århus Universitets Sygehus på gynækologisk afdeling.

Hun har tidligere arbejdet på sundhedshuset som yngre læge, da det endnu var et sygehus.  Gynækologen bor sammen med sin familie i Fredericia, og hun glæder sig til at arbejde i byen, hvor hun bor.

- Der er mange interessante aktører i sundhedshuset med mulighed for faglig sparring på tværs af klinikkerne. Det er fagligt tilfredsstillende som læge at arbejde sådan et sted, og når alt går op i en højere enhed, så er det også til gavn for patienterne. Jeg er slet ikke i tvivl om, at man også lokalt vil blive glad for de korte afstande mellem f.eks den praktiserende læge, apoteket og Guldberg Kvindeklinik, siger Rikke Guldberg i en pressemeddelelse fra Fredericia Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce