Annonce
Elbobladet

Løbebutik har haft højt tempo siden genåbning

Indehaver af Keep Running, Torben Hansen, har oplevet travlhed i sin butik efter genåbningen 1. marts, hvor folk har skullet købe fodtøj til turen under åben himmel. Foto: Michael Svenningsen
Der er kommet fart over salget af løbesko hos Keep Running i Prinsessegade, hvor især en ny kundegruppe har fået øjnene op for sko til turen under åben himmel.

Fredericia: Det er blevet populært at komme ud og bevæge sig under åben himmel i coronapandemien.

Det oplever indehaver af løbebutikken Keep Running i Prinsessegade, Torben Hansen, i hvert fald. Siden han 1. marts atter kunne slå dørene op for sin butik, har der været gang i salget.

- De første 14 dage havde jeg meget travlt, og der stod jeg i butikken til 20-21, hvor folk havde reserveret tid, fordi folk skulle have udført løbetest og nye løbesko, forklarer Torben Hansen.


De første 14 dage havde jeg meget travlt, og der stod jeg i butikken til 20-21, hvor folk havde reserveret tid, fordi folk skulle have udført løbetest og nye løbesko.

Torben Hansen, indehaver af Keep Running


Han nævner samtidig, at genåbningen har været startskuddet for en ny type af kunder.

- Det er ikke kun motionsløberne, som er kommet her. Folk, som ikke førhen har motioneret i så høj grad, er også begyndt at få øjnene op for, at det er vigtigt med gode sko til fødderne. Det gælder også de folk, som vælger at bruge løbeskoene til at gå i, forklarer Torben Hansen

Nye sko krævede løbetest

Under nedlukningen holdt butikken fortsat åbent for sin netbutik, ligesom kunder kunne ringe og afhente løbesko og andre produkter ved indgangen til butikken.

- Det var trist, for jeg kunne ikke få en dialog med folk, og det er noget af det, jeg særligt holder af i mit arbejde. Derudover kunne jeg heller ikke teste folk på løbebåndet, så jeg solgte kun løbesko til dem, jeg i forvejen havde lavet test på. Ellers havde jeg jo ikke nogen chance for at bedømme deres løbestil og på den måde sikre, at de fik den rette løbesko, siger Torben Hansen

Han har test fra cirka 8000 personer liggende i sin database. Testene er foretaget gennem de knap 20 år, han har haft Keep Running i Prinsessegade.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny genbrugsbutik i Prinsessegade: Sussi udlever retrodrømmen

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Mere liv i Vendersgade: Patienter rykker ind og ny restaurant er på vej

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Elbobladet

Nyt liv på vej i det gamle bøfhus: Succesfuld dessertcafé vælger Fredericia foran Odense, Herning og Aarhus

Elbobladet

Venner er gået sammen om at åbne tattoo-butik: - En fælles arbejdsdag er bedre end en dag derhjemme

Elbobladet

På den 2. side: Klar, parat, spis

Annonce