Annonce
Elbobladet

Lifesick og venner fyldte, tømte og fyldte igen Ungdommens Hus

Lifesick betegner aftenen som den bedste nogensinde, efter at de i lørdags fejrede udgivelsen af deres andet album, "Swept in black" med en hel lille hard core-festival på Ungdommens Hus i Fredericia. Foto: Nikolai Lund

Det blev fire buldrende hard core-koncerter, da Fredericia-bandet Lifesick i lørdags bød indenfor til release-festival.

Annonce

Fredericia: Salen var fuld, da Ungdommens Hus i Fredericia lørdag aften lagde scene og sal til Lifesicks markering af deres anden pladeudgivelse.

Omkring 180 hard core-begejstrede publikummer indtog salen og nød musikken fra Cabal, Dthrnr og Deadnate samt hovednavnet, Lifesick.

Alle detaljer var på plads. Husets køkken havde sågar produceret en specialmodel af pølsehorn til bespisning af publikum: Sorte pølsehorn - altså pølser svøbt i sortfarvet brød, som en humoristisk og kærlig hilsen til titlen på det fejrede album, "Swept in black".

Under Deadnates koncert måtte huset dog pludselig evakueres. Røgalarmen var aktiveret, og brandvæsenet rykkede ud.

Det viste sig dog, at alarmen var udløst af ellers harmløs scenerøg, og efter en halv times afbrydelse kunne alle komme tilbage ind i varmen og fortsætte festen.

Den bedste aften nogensinde!

Nikolai Lund, Lifesick
Salen var fuld og stemningen i top, da de i alt fire orkestre spillede i lørdags. Dog måtte festen kortvarigt afbrydes på grund af en røgalarm.
Annonce

Taknemmelige hovedpersoner

Lifesick er efterhånden vant til positiv opmærksomhed, når de turnérer i Danmark og Europa med deres anmelder- og publikumsroste hard core-musik. Alligevel var de helt berørte af oplevelsen i lørdags.

- Det gik over al forventning. Vi er super glade og taknemmelige over fremmødet og den energi, publikum leverede. Der var gang i den allerede under første nummer, og selvom pladen kun har været ude i et par uger, var der allerede mange, der kunne flere af teksterne og sang med. Vi vil rigtig gerne sige tak til folk for at give os den bedste aften, vi nogensinde kunne have håbet på! Det er den sjoveste koncert, vi som band nogensinde har spillet, og den nye plade blev sendt afsted og modtaget bedre, end vi nogensinde havde forestillet os, lyder det fra Nikolai Lund, Lifesicks ene guitarist.

Nikolai Lund og resten af Lifesick var overrasket og begejstret over, at en del af publikum allerede kunne synge med på den ellers kun få uger gamle plade. Foto: Rasmus Lorenzen Rønnebech
Lifesick-forsanger Simon Shoshan i et sandt hard core-stormvejr på scenen. Foto: Allan Kristiansen
Hyggelig og afslappet stemning i forhallen. Privatfoto
Lifesick på scenen. Foto: Allan Kristiansen
Selvom musikken er brutal, er stekmningen god og hyggelig. Privatfoto
Flere blandt publikum kunne synge med på Lifesicks nye album. Så her låner forsanger Simon Shoshan mikrofonen ud et øjeblik. Foto: Rasmus Lorenzen Rønnebech
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

En helt ny gammel motor

Elbobladet

Syng Sammen

Elbobladet

Lokal kunst i lokal bank

Elbobladet

Ny teknologi renser luften

Elbobladet

Treldevejens Genbrug er åbnet

Annonce