Annonce
Elbobladet

Liggetid er faldet: Lokal ejendomsmægler oplever stor efterspørgsel på boliger

Almedin Lukovic (nummer to fra venstre) og resten af holdet bag John Frandsen A/S i Fredericia oplever stor efterspørgsel på boliger i Fredericia. PR-foto

Fredericia: - Vi oplever en høj efterspørgsel på boliger i Fredericia, lyder det fra Almedin Lukovic, der er afdelingsleder hos ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S i Fredericia.

I en pressemeddelelse giver han udtryk for, at han - på samme måde som andre ejendomsmæglere lokalt og nationalt - oplever en stor vækst på boligmarkedet.

For Fredericia betyder det, at liggetiden for villaer og rækkehuse har været faldende siden februar 2020, hvor den lå på 159 dage. I marts 2021 var liggetiden i gennemsnit på 113 dage, viser tal fra Boligsiden.dk. På landsplan er tallet faldet fra 162 til 142 dage i samme periode.

Annonce

I samme periode er den gennemsnitlige kvadratmeterpris og det procentuelle nedslag i prisen faldet, viser graferne.

- Fredericia er en by, der har alt lige fra byliv til smuk natur, mens udvalget af både villaer og lejligheder er godt. Byen har været i en positiv udvikling de seneste år, og det kan blandt andet ses på stigningen af tilflyttere til Fredericia. De boliger, vi får ind i butikken, forsvinder lige så hurtigt igen, siger Almedin Lukovic.

Han pointerer samtidig, at der er stor sandsynlighed for, at der er en køber til din bolig, hvis du går med salgstanker.

En søgning på villaer og rækkehuse til salg for postnummeret 7000 Fredericia giver i øvrigt 182 resultater på Boliga.dk i skrivende stund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Nyansættelse hos frisør

Annonce