Annonce
Elbobladet

Lions julespil udløser fem støttende donationer

En del af støtten går til ferielejr for pressede familier. Privatfoto

Fredericia: Fem nye formål har modtaget støtte fra Lions Fredericia, som har uddelt i alt 26.000 kroner.

Lions står bag julespillet, der sidste år fik et overskud på 130.000 kroner. For nylig delte organisationen 25.000 kroner ud til Headspace i Fredericia. Og nu er de så kommet yderligere fem modtagere af støtte, fortæller præsident Peter Østergaard Christensen.

Modtagerne har søgt om støtte, og Lions har på klubaftener taget stilling til ansøgningerne.

Othello dagcenter har fået 60 nye sangbøger: Sange for livet. Halvdelen af bøgerne er betalt af Lions - i alt 5.000 kroner.

- Vi har støttet Hybyhus i forbindelse med deres kommende sommerudflugt i maj til Grenå, hvor de skal bo i "Dronningens ferie by", hvor der er handikapvenlige boliger. De 4.000 kroner skal gå til lidt hygge og oplevelser i forbindelse med opholdet, fortæller Peter Østergaard Christensen.

Derudover støttes Kræftens Bekæmpelse og Stafet for Livet, som i år afholdes for 14. gang i Fredericia. Det er et helt døgn som bruges på Bakkeskolens Sportsplads i begyndelsen af juni, og hvor man i forbindelse med aktiviteter samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Lions har støttet i flere år - denne gang med 5.000 kroner.

- Vi har også i år valgt at støtte Fredericia Provstiets Familieferie, som skal afholdes for fjerde gang på Houens Odde til august. Det er familieferie for trængte familier. Der plejer at deltage cirka 12 familier med cirka 40 deltagere. Det er et arrangement, som vi støtter med 6.000 kroner, og som er et samarbejde mellem Lyng, Taulov, Hannerup og Erritsø sogn, siger Peter Østergaard Christensen.

- Endelig har vi valgt at sponsore en speedway-cykel 85 cc til drenge og piger over 10 år. Donationen på 6.000 kroner går til Fredericia Speedway Klub. Klubben bruger cyklen til en trænings cykel som nye medlemmer kan øve sig på, for at se om speedway sporten er noget for dem. På samme måde har klubben to, 50 cc maskiner som bruges til nybegyndere i aldersgruppen tre-ti år.

Peter Østergaard Christensen takker de mange, der hvert år spiller med i Lions Julespil, der afvikles i samarbejde med blandt andre ElboBladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce