Annonce
Elbobladet

Lisa fra Fredericia skal studere økonomi på Hawaii

22-årige Lisa Cecilie Brenz fra Fredericia skal på studieophold på Hawaii. Hun håber, at der også vil være plads til, at hun kan rejse rundt på de forskellige øer, opleve naturen og surfe. Pr-foto
Annonce

Fredericia: I august siger 24-årige Lisa Cecilie Brenz, der kommer fra Fredericia, på gensyn til sit liv som studerende på uddannelsen i økonomi i Aarhus og rejser på studieophold på Hawaii. Hun skal til efteråret være udvekslingsstudent på Hawaii Pacific University i USA som led i sin uddannelse.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme til Hawaii og opleve deres syn på økonomi. Jeg tror, at jeg vil opleve afstanden mellem studerende og underviser er mindre, hvilket kan have en positiv indvirkning på min indlæring, siger hun i en pressemeddelelse fra Nordea-fonden, som har givet den unge kvinde et legat på 15.000 kroner til opholdet.

Hun ser frem til at blive en del af befolkningen og ikke bare være turist.

- Jeg har planer om at engagere mig i en studenterorganisation, der tager ud og fjerner affald fra strande rundt omkring på Hawaii, fortæller hun. Lisa kommer hjem fra sit studieophold til december og fortsætter derefter på uddannelsen i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Et øjeblik: Den meget nære nabo

Annonce