Annonce
Elbobladet

Lucia kommer sejlende i kajak

Der er lagt op til julehygge i Kanalbyen. Foto: Jesper Rais
Annonce

Fredericia: Lysfest og Luciaoptog på vandet. Det er bare nogle af de ting, man kan opleve i Kanalbyen denne julemåned.

Den 13. december afholder Get Outdoor et Luciaoptog på sin helt egen måde. Luciaoptoget foregår nemlig på vandet i kajakker, robåde, kanoer og på SUP boards, og med både julemænd og nisser. Arrangementet foregår fra 16.30-19, og der vil være lidt varmt at drikke og kage dertil.

Lørdag 14. december står Louise Bjerre fra Kanalbyen klar til at vise rundt i Kanalbyen med start ved Havnegrillen kl. 10. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage, men det er nødvendigt med tilmelding med en sms til 2026 9373.

Samme dag inviterer Kanalbyen også til lysfest i Flexboxen. Det foregår fra kl. 14 - 17, og her kan børn komme og bygge en lanterne, som de kan bære op til Julebyen på Rådhuspladsen, hvor de får en overraskelse.

I Julebyen på Rådhuspladsen i Fredericia kan Kanalbyen i år findes i en af julehytterne. Det foregår fra 19.-24. december.

24. december anløber krydstogtskibet Arcadia til julehygge i Kanalbyen. Butikkerne i C-byen holder åbent og inviterer til hygge for både krydstogtturister og de lokale familier.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Syng Sammen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Treldevejens Genbrug er åbnet

Elbobladet

Du store kineser

Elbobladet

Der blev sat priser ved Røde Kors

Annonce