Annonce
Elbobladet

Lukning har kostet omsætning: Genåbning af Strandvejen udløser nærmest genåbning af butik

Det kom bag på Dagrofa, at Strandvejen blev gravet op fra 1. april - et par måneder efter åbningen af Meny på hjørnet af Vesterbrogade-Indre Ringvej. Det har kostet omsætning fastslår salgschef Bo Petersen, som nu glæder sig over, at der er lyttet til kritikken fra virksomhederne, så det planlagte gravearbejde i Vesterbrogade istedet bliver tunnelarbejde, og trafikken kan glide uhindret. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Når gravearbejdet i krydset Indre Ringvej-Jernbanegade slutter, er Meny-butikken klar til nærmest at genåbne. Lukningen af vejen har kostet omsætning i den næsten nye butik. Dagrofa-chef er meget tilfreds med, at gravearbejdet nu erstattes af tunnelarbejde.
Annonce

Fredericia: Der tælles i øjeblikket ned hos personale og chefer hos Meny på Indre Ringvej. Man afventer, at trafikken igen kan glide ind og ud af byen via Indre Ringvej og Strandvejen og glæder sig over, at det kommende rørarbejde i Vesterbrogade bliver en tunnelløsning.

- Vi føler nærmest, det er en genåbning af butikken, når gravearbejdet er afsluttet i krydset ved Jernbanegade, siger salgschef i Dagrofa-kæden Bo Petersen.

Han har deltaget i møder og debat om klimasikringen af Nørrebrogade-kvarteret, som siden første etape har betydet, at trafikken er blevet ledt ad Holstensvej og Norgesgade.

- Vi ser meget frem til, at gravearbejdet slutter, og vi gør en fest ud af det, siger Bo Petersen, som har måttet konstatere en omsætningsnedgang, der har betydet, at man har måttet sige farvel til flere ansatte.

Bo Petersen ønsker ikke at kommentere, at der også er blevet sagt farvel til den tidligere butikschef Henrik Eriksen, men oplyser, at butikkens nuværende daglige leder, Henrik Seerup, fortsætter som butikschef indtil videre.

Vi gør en fest ud af, at vejen bliver genåbnet. Det er næsten en genåbning for os.

Salgschef i Dagrofa Bo Petersen

Annonce

Glædelig overraskelse

Bo Petersen ser frem til, at trafikforholdene normaliseres, og er meget tilfreds med, at Fredericia Spildevand og Energi A/S nu gennemfører den resterende klimasikring ved at skyde rørene gennem jorden.

- Det var en meget positiv udgang af den sag. Det kom som en overraskelse, da vi mødtes med selskabet for en uge siden, men absolut en glædelig overraskelse, siger Bo Petersen.

Business Fredericia, Fredericia Kommune, spildevandsselskabet mødtes med bl.a. Bo Petersen som repræsentant for de virksomheder omkring Vesterbrogade, der ville blive berørt, hvis gadenettet skulle graves op i yderligere mange måneder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce