Annonce
Elbobladet

Livsstilskæde åbner butik i Fredericia: Idé opstod til julefrokost

Michael Krarup og Jesper Bjørnestad åbnede Living-Rooms første butik for godt et år siden. Efterfølgende er det gået stærkt, og til juni åbner livsstilskæden butik nummer ni, når de slår dørene op på Vejlevej 131. PR-foto
Living-Room, der tæller seks butikker rundt i landet, åbner en ny butik i Fredericia på Vejlevej, hvor Maxi Zoo tidligere har holdt til. Butikken forventes at stå klar til åbning to-tre uger henne i juni.

Fredericia: Det er gået stærkt for møbelkæden Living-Room, som sælger møbler og andet indretning til stuen og hjemmet.

April 2020 slog Living-Room dørene op for kædens første butik i Odense. Coronapandemien har imidlertid ikke holdt kæden tilbage med udvidelser, og i dag holder den til i Odense, Taastrup, Aalborg, Sønderborg, Aabenraa og Nykøbing Falster.

I de kommende måneder har Living-Room planer om at udvide med yderligere tre butikker, og én af disse bliver placeret i Fredericia, oplyser butikskæden.

Annonce

- Vi overtager lokalet på Vejlevej (nummer 131, red.), hvor Maxi Zoo senest har holdt til. Vi overtager lokalerne 1. juni og forventer at åbne to-tre uger senere, siger Jesper Bjørnestad, der er medejer af Living-Room, til Fredericia Dagblad.


Vi overtager lokalet på Vejlevej (nummer 131, red.), hvor Maxi Zoo senest har holdt til. Vi overtager lokalerne 1. juni og forventer at åbne to-tre uger senere.

Jesper Bjørnestad, medejer af Living-Room


Butikken bliver nummer ni af slagsen, da kæden også åbner i Esbjerg og Holstebro inden. Og Jesper Bjørnestad glæder sig til at komme til Fredericia og Trekantområdet.

- Vi blev kontaktet af en udlejer, som vi også lejer af i Nykøbing-Falster, og vi synes, lokalet ser fint ud og har potentiale til vores koncept, siger Jesper Bjørnestad, der lægger særlig vægt på at åbne butikker efter de rette lejemål.

- Vores butikker er hovedsageligt mellem 400-700 kvadratmeter og er indrettet på en sådan måde, at personalet kan overskue hele rummet, så vi altid kan være der for kunderne, pointerer han.

God idé til julefrokost

Foruden Jesper Bjørnestad står også Michael Krarup bag Living-Room. De to fynboer rendte tilfældigt ind i hinanden til en julefrokost i december 2019. Tidligere havde de fra 2000 til 2004 haft møbelforretningerne M og M Lagersalg sammen, men havde siden lavet hvert sit. Gensynets glæde var stor, og i en blanding af eufori, snaps og rigelige mængder øl blev de to enige om at åbne en møbelbutik sammen, oplyser virksomheden.

- Vores koncept er, at møblerne skal være af god kvalitet og til en overkommelig pris. Vi har fundet et hul i markedet, og vi kan holde omkostningerne nede, da Michael har gode kontakter til møbelproducenter på Bali, oplyser medejer Jesper Bjørnestad og tilføjer:

- Vi har et stort udvalg af møbler til både indendørs og haven, men også masser af brugskunst. Mange bruger ordet møbelbutik om os, men jeg vil nærmere betegne os som livsstilsbutik, siger Jesper Bjørnestad.

Living-Room byder på både møbler til inden- og udendørs brug. Derudover sælger butikken også en række forskelligt brugskunst. Blandt andet kan man få indonesisk-inspireret brugskunst, der skal appellere til den hjemlige hygge, oplyser Jesper Bjørnestad. PR-foto

Møbelkæden har i øvrigt planer om at åbne mellem 12 og 15 butikker i løbet af 2021 og 35 butikker inden for tre til fem år.

Living-Room har i den forbindelse allieret sig med EDC Erhverv Poul Erik Bech, som finder de rette lokationer for virksomheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Færdig med at 'kigge på vinduer': Bent har fået ny livsglæde efter at gøre op med gangproblemer

Elbobladet

John kan fejre 40 år som mælkemand

Elbobladet

Vendersgade-butikker er frustrerede over sivegade-debat: - Hvorfor er der slet ingen, der spørger os?

Elbobladet

Happy jazz i Tøjhuset

Annonce