Annonce
Elbobladet

Malk De Koijn spiller i Tøjhuset: Billetter er sat til salg

Malk De Koijn spiller i Tøjhuset i november. Foto: PR Foto
Annonce

Fredericia: Efter et par års stilhed fra de tre rap-bananer i Malk De Koijn rumsterede trioen omsider igen i starten af 2020, da de til stor glæde for det ganske land blev annonceret til årets Roskilde Festival.

Det satte coronavirussen som bekendt en stopper for, så i stedet bliver det til fire koncerter i Danmark - herunder Tøjhuset i Fredericia.

Malk De Koijn blev dannet i 1993 af Anders Brixen, Janus Borup Staffe og Lasse Bavngaard aka Tue Track, Geolo G og Blæs Bukki. Gruppens arnested var det selvdefinerede Langestrands-univers, der indeholdt langt mere smil på læben og kreativ underfundighed, end de gangster-attituder, som hip-hop musikken ellers var fuld af i start-90’erne.

Siden albummet ‘Toback To The Fromtime’ i 2011 har bandet spillet udvalgte koncerter, herunder en kogende comeback Roskilde-koncert i 2011 og en turné i 2014 i forbindelse med deres 20-års jubilæum, som også blev fejret med biografien ‘Postkort Fra Langestrand’.

Malk De Koijn indtager Fredericia med det bedste fra Langestrand ved et show lørdag 7. november. Billetterne kan købes via tojhuset.dk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce