Annonce
Elbobladet

Medicin og madvarer i bofællesskab: Fredericia har fået et nyt apotek

Der er ikke mange meter fra apotek til dagligvarer i det nye bofællesskab mellem Krone Apotek og Superbrugsen. Privatfoto
Fremover kan man også komme på apoteket på Nymarksvej.

Fredericia: Krone Apotek har åbnet sin nye afdeling, der deler lokaler med Superbrugsen på Nymarksvej.

Apoteket lejer sig ind hos uddeler Nicolai Christensen og lukker i samme omgang den gamle afdeling på Vesterbrogade, som efterhånden var udtjent både lokalemæssigt, parkeringsmæssigt og med hensyn til medarbejdernes sikkerhed.

Åbningen torsdag 19. november blev godt modtaget af kunderne, som stod klar klokken 9:30 og straks tog det nye apotek i brug. Der var ros for den lette tilgængelighed og også for indretningen.

Annonce

Både Nicolai Christensen og apoteker Tine Klingsteen Nielsen håber, at de ved at flytte sammen kan opleve en kundefremgang, fordi kunderne nu kun behøver at tage ét sted hen.

Planerne blev lanceret for godt to måneder siden, og allerede på forhånd har flere kunder i Superbrugsen givet udtryk for at glæde sig.

Åbningen blev fejret med lækkerier og gaver til kunderne. Uddeler Nicolai Christensen og apoteker Tine Klingsteen Nielsen, der har taget apotekets navn på hovedet. delte ud. Privatfoto
Annonce
Annonce
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce