Annonce
Elbobladet

Medlemmerne bakker fortsat op om Shopping: - Folk kan forvente et supergodt program til sommer

Lene Bach Jørler, der er chefkonsulent i Business Fredericia, hvor Fredericia Shopping hører under, glæder sig til, at den igen kan komme en form for normalitet over samfundet, så hun eksempelvis ikke skal tage stilling til forsamlingsforbud lignende restriktioner, der det seneste år har sat sit aftryk på begivenhederne i midtbyen. Arkivfoto: Søren Gylling
Nogen synes, der sker for lidt, mens andre er af modsatte holdning. Det seneste år med en smitsom virus har gjort det svært at planlægge arrangementer for byens borgere og butikker.

Fredericia: Der er næppe nogen, der kan se bort fra, at corona-pandemien har haft en betydning for planlægningen af hverdag og arbejde.

Hos Fredericia Shopping har pandemien og restriktionerne ligeledes været en hæmsko for Lene Bach Jørler, som blandt andet har ansvaret for at planlægge arrangementer og aktiviteter til glæde og gavn for medlemsbutikkerne og ikke mindst kunderne.

- Der er mange ting, der har været planlagt, men som er blevet nede i skuffen, fordi det ikke har kunnet lade sig gøre. Det handler om at være omstillingsparat og lade være med at tænke, som vi plejer, siger hun.

Lene Bach Jørler ærgrer sig over, at der har været langt mellem oplevelserne i den seneste tid. Omvendt skal initiativerne også gerne have en effekt og tiltrækningsevne, så folk får en ekstra oplevelse med hjem i indkøbsnettet.

- Det er hele tiden med at gøre effekten op med de penge, der bruges på tingene, samtidig med at kommunens coronataskforce også skal inddrages i planlægningen, siger hun.

Medlemsbutikker bakker op

Lene Bach Jørler tiltrådte sin stilling i marts 2020, da den tidligere by- og eventkoordinator, Karina Wærnskjold-Thiesen, opsagde sit job. Derfor har hun stadig til gode at kunne lave arrangementer, der ikke skal tage en vis hensyn til coronaen.

I forhold til medlemsantallet melder Lene Bach Jørler fortsat om stor støtte til byens handelsstandsforening. Sidste år modtog Fredericia Shopping støtte fra byrådet på 550.000 kroner, så både nye og eksisterende medlemmer kunne få et halvt års kontingentfritagelse.


Vi har en masse spændende ting, som ligger klar til at blive taget op fra skuffen. Folk kan forvente et supergodt program til sommer.

Lene Bach Jørler, chefkonsulent i Business Fredericia


Sidenhen har medlemmerne skulle betale kontingent for årets første halvår, men kun Normal har valgt at melde sig ud i den forbindelse. Omvendt har der ikke været nye indmeldelser på det seneste, oplyser Lene Bach Jørler, som ser frem til forårets og sommerens begivenheder i Fredericia.

- Vi har en masse spændende ting, som ligger klar til at blive taget op fra skuffen. Folk kan forvente et supergodt program til sommer, siger hun.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny genbrugsbutik i Prinsessegade: Sussi udlever retrodrømmen

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Mere liv i Vendersgade: Patienter rykker ind og ny restaurant er på vej

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Elbobladet

Nyt liv på vej i det gamle bøfhus: Succesfuld dessertcafé vælger Fredericia foran Odense, Herning og Aarhus

Elbobladet

Venner er gået sammen om at åbne tattoo-butik: - En fælles arbejdsdag er bedre end en dag derhjemme

Elbobladet

På den 2. side: Klar, parat, spis

Annonce