Fredericia: Tidligere på efteråret vandt Meny i Fredericia en intern konkurrence i disciplinen madeventyr.
I sidste uge tog Meny igen kunderne med på et smagseventyr, da butikken efter lukketid holdt gourmet- og vinaften for de 150 kunder, der nåede at sikre sig billet til arrangementet.
Meny diskede sammen med flere af deres leverandører op med 50 forskellige smagsoplevelser - heriblandt melorme, som er en delikatesse, der var delte meninger om. Men det er en spise, vi ligeså godt kan vænne os til ifølge butikschef Henrik Seerup:
- Mange bliver lidt forskrækkede, når de ser sådan en melorm på en kiks. Det er en helt ny vare, vi har fået hos os. Men selvom der går noget tid endnu, før det bliver en fast vare i supermarkederne, så er det noget vi skal begynde at vænne os til, siger Henrik Seerup.
Næste gang Meny tager kunderne med på smagseventyr bliver fredag den 8.november, hvor kunderne kan smage på julen og få tips og tricks til deres julemad, mens de handler.