Annonce
Elbobladet

Midler til mere tryghed: Trygfonden sender donationer mod Fredericia

Gangklubben Fodslaw i Fredericia har fået tildelt midler fra Trygfonden til at kunne gennemføre førstehjælpskurser eller til at indkøbe udstyr dertil. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Fredericia: Knap seks millioner kroner vil snart strømme ind til forskellige projekter i Region Syddanmark. De knap tre lander i Syd- og Sønderjylland. Afsenderen er Trygfonden, og en lille håndfuld af modtagerne har udspring i fæstningsbyen.

De projekter, der er doneret midler til, har alle det fælles formål at skabe mere tryghed. Det sker indenfor sikkerhed, sundhed og trivsel.

Gangklubben Fodslaw har blandt andet fået tildelt 7500 kroner til førstehjælpskurser eller udstyr dertil.

Både Kirkens Korshær i Fredericia og De Frivilliges Hjælpecentral har fået midler til deres arbejde med at skabe bedre trivsel.

Førstnævnte har fået 79.375 kroner til et kreativt weekendfællesskab, mens sidstnævnte har fået tildelt 10.000 kroner til ”De Frivilliges Hjælpecentral”.

Det er Trygfondens regionale råd i Region Syddanmark, der har stået for at bevilge millionerne til nye projekter i regionen. Næste frist for at søge om midler hos rådet er 1. september 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Baby-salmesang i Trinitatis Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Elbobladet

Opel sætter strøm til Vivaro

Elbobladet

Giv haven et eksotisk pift

Annonce