Sandwichene og kunderelationerne er blevet en fast del Parvin Sheikhis liv. I 20 år har hun drevet Café K i Danmarksgade.
Copy link address
Gustav Roesbjerg Mygind gurpe@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
I begyndelsen var Café K et rent familieforetagende, men med årene er flere af Parvin Sheikhis børn flyttet fra Fredericia. Et barn, der dog med sikkerhed ikke flytter væk fra byen, er caféen, som i 20 år har ligget i Danmarksgade 5A. Selvom der er tanker om at udvide foretagendet og flytte til en anden by, er Café K en fast del af midtbylivet. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind -
Sådan så Café K ud, da den åbnede i maj 2002. Som man måske kan ane i baggrunden på hjørnet af Vendersgade og Danmarksgade, ser butikslivet væsentligt anderledes ud i dag. Dengang lå Jensens Bøfhus og Tøj og Sko, hvor der i dag er Gelato di Natura og et ledigt lejemål, der senest husede corona-kvikteststed. Privatfoto -
I dag er der fuldt fokus på sandwich hos Café K. I kælderarealet steges og kokkereres der, mens sandwichene bliver færdiglavet i disken, der er placeret ved indgangen. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind -
Sådan så Café K ud i december 2003, hvor spisestedet blev drevet som en traditionel café. Kunder havde dog også mulighed for at komme forbi og købe en gammeldags isvaffel. Privatfoto -
I det første års tid var Café K rent familiedrevet, men i dag er flere af Parvin Sheikhis børn dog flyttet til andre byer og derfor ikke en del af caféen. Personalet er dog stadig højtelsket af indehaveren, som her ses med Nikoline Ottesen. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind