Annonce
Elbobladet

Midtbyen pakkes ind i julebelysning: Disneyfigurer skaber julestemning

På Ryes Plads er Disney-figurerne for alvor kommet frem i løbet af fredagen. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Henover weekenden sættes der en række installationer op rundt i Fredericia midtby.

Fredericia: Mickey og Minnie Mouse er så småt kommet på plads på Ryes Plads, og på Rådhuspladsen ligger en kæmpe, indpakket sløjfe samt en masse lyskæder, som formentligt snart skal op at pynte på pladsen.

13. november begynder julen i midtbyen, hvor lysene tændes, uden at noget specifikt tidspunkt kan oplyses. En af håndværkerne på Ryes Plads fortæller, at foruden Rådhuspladsen og Ryes Plads også sættes julebelysning op på Axeltorv og J. B. Nielsens Plads henover weekenden.

På Rådhuspladsen befinder denne store sløjfe sig sammen med en masse lyskæder. De mange lyskæder kan tyde på, at rådhuset bliver pakket godt ind i år. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Avisen har været i kontakt med borgmester Jacob Bjerregaard (S), som fortæller, kommunen melder mere ud om julebyen i næste uge. På nuværende tidspunkt kan han dog ikke sige mere om det.

Annonce
Minnie Mouse manglede fortsat sit hoved, da avisen var forbi Ryes Plads, men mon ikke, det er kommet på til den 13. november, hvor julen i midtbyen skydes i gang. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
De store Disney-figurer vækker opsigt blandt forbipasserende. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce