Annonce
Elbobladet

Mikropartnere giver input til sundhedspolitik

Annonce

Fredericia: Sundhedsudvalget har sat gang i en proces, der skal munde ud i en ny sundhedspolitik for Fredericia Kommune. I den forbindelse var Fredericia Sund By mikro-partnere inviteret til netværksmøde, hvor de blandt andet fik mulighed for at komme med deres input til en fremtidig sundhedspolitik.

- Vi havde en rigtig god dialog om sundhedspolitik, samarbejde, sundhed og trivsel i en corona-tid med de mikro-partnere, der havde valgt at bruge et par timer online sammen med os, fortæller formanden for Sundhedsudvalget Susanne Eilersen (DF).

Netværksmødet med mikro-partnerne blev afholdt online. Alle de mikro-partnere, der havde mulighed for at deltage, bidrog både med generelle input og egne erfaringer og betragtninger.

Fredericia Sund By mikro-partnerskaber er kommet op at stå på baggrund af Fredericia Kommunes medlemskab af det internationale WHO Sund By netværk. Hensigten med partnerskaberne er, at hvis flere på mikro-niveau arbejder med at fremme folkesundheden i Fredericia, så lykkes det bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Audi-diesel yder 341 hk

Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Annonce