Annonce
Elbobladet

Millioner til Skærbæk-cykelsti: Sættes i gang allerede i efteråret

Der er gang i cykelstierne i Skærbæk. Billedet er fra Skærbækvej, og der kommer også cykelstier på Skærbæk Ringvej. Arkivfoto: Klaus Madsen
Arbejdet med ny cykelsti i Skærbæk forventes at gå i gang efter sommerferien. Syv millioner kroner til cykelstien mellem Skærbæk Ringvej og Kolding Landevej er fremrykket med et halvt år.
Annonce

Skærbæk: Syv millioner kroner til den planlagte cykelsti mellem Skærbæk Ringvej og Kolding Landevej er blevet fremrykket.

Dermed sættes cykelstien i gang et halvt år før tid, oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har fået mulighed for at komme i gang med cykelstien fra Kolding Landevej til Skærbæk før tid. Cykelstien er med til at binde kommunen sammen og fremme den grønne omstilling, hvor flere får mulighed for at skifte fra bil til cykel, fordi forbindelsen bliver mere sikker, udtaler Tina Horne (S), som er byrådsmedlem.

Pengene kommer fra det udvidede anlægsbudget på 165 millioner kroner, som byrådet vedtog i begyndelsen af april.

Annonce

Beboere takker

I pressemeddelelsen får byrådspolitikerne en tak fra Skærbæk Beboerforenings formand Jonna Heebøll.

- Vi har kæmpet for den cykelsti i 20 år, så vi glæder os til, at den kommer og så ovenikøbet et halvt år før tid. Med den store udbygning i Skærbæk er der et stort behov for en cykelsti så et stort tak til Fredericia Byråd, udtaler hun.

Fredericia Kommune forventer, at arbejdet går i gang i efteråret 2020.

- Cykelstien mellem Skærbæk Ringvej og Kolding Landevej er cirka 1,5 km lang. Udover cykelstien anlægges en sikker stiforbindelse på tværs af Skærbækvej mellem Langelandsvej og Overmarken, som skal sikre sammenhæng mellem de nyeste boligområder i Skærbæk, står der i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Giv haven et eksotisk pift

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Opel sætter strøm til Vivaro

Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Elbobladet

Baby-salmesang i Trinitatis Kirke

Annonce