Annonce
Elbobladet

Motionsklubben MK01 vægter det sociale samvær højt

Motionsklubben MK01 er partner til Fredericia Fag og Firma Idræt og stiller derfor med hjælpere til det stor Ladies Mud Race i Madsby den 14. september. Bl.a. på den måde sikrer klubben sig økonomi til at lave forskellige sociale aktiviteter ved siden af motionsprogrammet. Privatfoto
Motionsklubben MK01 er partner til lokale motionsevents og deltagere i projekt Fredericia Sund by.
Annonce

Fredericia: Ønsker man at vedligeholde form og adræthed, men ikke nødvendigvis i hård konkurrence med andre, har motionsklubben MK01 et tilbud om fokus på det sociale samvær.

- Hos os er der plads til alle, der ønsker at vedligeholde formen. Vore aktiviteter er gåmotion, motionsløb for kondien og gymnastik for styrkelse af led og muskler, endvidere har vi i sommerhalvåret turcykling til Fredericias opland på programmet. På vor hjemmeside, MK01.DK, kan man læse mere om aktiviteterne og hvornår de, foregår, fortæller Jørgen E. Dam i en pressemeddelelse.

Han peger på, at det med alderen ofte ikke længere er de personlige rekorder, der står i højsæde, men helt slippe motionen vil de færreste.

- Ud over motion på et fornuftigt niveau deltager klubbens medlemmer som frivillige ved forskellige lokale sportsevents, siger Jørgen E. Dam.

Motionsklubben MK01 vægter motion og socialt samvær lige højt. Klubben tilbyder en række forskellige motionsgrene, men har også kulturelle punkter som foredrag, udflugter og kulinariske oplevelser. Privatfoto
Annonce

Ladies Mud Race

Motionsklubben MK01 tilbyder også sine medlemmer forskellige aktiviteter som foredrag, udflugter eller kulinariske oplevelser af forskellig art.

Den 14. september afholder Fredericia Fag og Firma Idræt, Laidies Mud Race i Madsby, hvor ca. 2400 glade kvinder fra nær og fjern, kommer til byen for at få en actionoplevelse.

- MK01 er partner til Fredericia Fag og Firma Idræt på dette og flere arrangementer, i praksis betyder det, at alle MK01 medlemmer har mulighed for at deltage som hjælpere og være tæt på dette store Fredericia arrangement. Det er sådanne hjælpeaktiviteter, som, vi synes, giver fællesskab og muligheder for andre aktiviteter i vores motionsklub, fortæller Jørgen E. Dam.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce