Annonce
Elbobladet

Mundbinds-præcisering: Der er stadig besøgsrestriktioner på plejehjemmene

De nye regler for, hvor der skal bæres mundbind, påvirker ikke de nuværende gældende restriktioner på plejehjemmene. Besøgsrestriktionerne er stadig gældende. Flere end en må derfor ikke besøge pårørende på byens plejehjem - også selvom de bærer mundbind. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Fredericia: Fredag sendte Fredericia Kommune en officiel liste ud over de steder, hvor der fremover skal bæres mundbind. På den liste fremgik byens plejehjem. Men det præciseres nu.

- Der er stadig besøgsrestriktioner, og så længe der er det, så er der begrænsninger på, hvor mange, der må komme på besøg, oplyser Yelva Bjørnholdt Jensen, koncerndirektør på voksen- og ældreområdet i Fredericia Kommune.

Det er altså ikke sådan, at flere må komme besøg end hidtil, hvis blot der bæres mundbind.

Reglerne er stadig, at der kun er en besøgende per borger. Er der tale om en kritisk situation, kan flere få lov til at komme på besøg. De skal så bruge værnemidler efter aftale.

På byens plejehjem er det også sådan – lige på nær Othello – at besøgende kan gå direkte ind til borgeren. Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig under et besøg på et af byens plejehjem, opfordrer kommunen til, at du kontakter det pågældende sted for at få de gældende restriktioner oplyst.

Yelva Bjørnholdt Jensen oplyser, at de besøgende har fået direkte besked fra plejehjemmet om, hvordan de skal forholde sig før og under et besøg.

Medarbejderne på plejehjemmene informeres løbende om ændringer i forhold til deres brug af værnemidler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Elbobladet

Vælg te som du vælger din vin

Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Annonce