Annonce
Elbobladet

Musikforeningen GUF byder bl.a. på Sam Kelly Trio o Carl Emil Petersen

Det engelske band Sam Kelly Trio spiller i Ungdomshuset på Falstervej i Middelfart den 11. september. Et samarbejde mellem GUF og ungdomshuset Walker står bag koncerten. PR-foto
GUF har indgået et samarbejde med ungdomshuset Walker i Middelfart, hvor foreningens første koncert afvikles den 11. september. Her kommer Sam Kelly Trio.
Annonce

Strib: GUF - (God Underholdende Folkemusik) - har koncertprogrammet for det kommende efterår på plads. Man indleder med et arrangement onsdag den 11. september med engelske Sam Kelly Trio. Koncerten er arrangeret som et samarbejde med ungdomshuset Walker i Middelfart, hvorfor koncerten holdes her.

Sam Kelly, der brød igennem i tv-programmet Britain's Got Talent, har siden etableret sig som et af de mest spændende og efterspurgte unge engelske folknavne, fortæller GUF i en pressemeddelelse.

I Sam Kelly Trio har han selskab af to af de "fortabte drenge" - Jamie Francis (banjo) og Archie Churchill-Moss (harmonika). Trioformatet ligger rigtig godt til ham, og det var med det, han for alvor fik sit gennembrud.

"Song for Iris" spiller på KulturØen i Middelfart den 14. november som afslutning på koncertsæsonen i GUF. Stilen er folk-pop med fokus på flerstemmighed og instrumenter som spiller, selvom strømmen bliver slukket. PR-foto
Annonce

Carl Emil og Songs for Iris

Fra bandet "Ulige numre" - som nu er opløst - kommer Carl Emil Petersen lørdag den 5. oktober og spiller en solokoncert i Multisalen på Vestre Skole i Middelfart.

Carl Emil Petersen debuterede i efteråret 2017 med sit første soloalbum, Natradio. ”Ulige Numre” klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en stadig voksende publikum skare.

Efterårssæsonen afsluttes torsdag den 14. november, hvor bandet "Songs For Iris" spiller på KulturØen i Middelfart. "Songs for Iris" har for et par år siden optrådt med stor succes på Strib Vinter Festival og er efterhånden blevet et garvet liveband med et bagkatalog bestående af tre roste udgivelser, samt masser af spilletid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce