Annonce
Elbobladet

Nabobutikker byder de nye kon-kollegaer velkommen: - Folk kan få den helt store indkøbsoplevelse her

Niels Toft, medejer af Toft Bolighus, og Mike Jensen, butikschef i Biltema, ser frem til øget aktivitet på Vejlevej, når Elgiganten, Jysk, Thansen og Intersport Outlet åbner i den kommende tid. Fotos og collage: Gustav Roesbjerg Mygind
Flere kunder vil vælge Fredericia og vestbyen, når de skal på indkøbstur, mener to butiksfolk. Snart får de selskab af fire butikker på Vejlevej.

Fredericia: - Når det regner på præsten, drypper det på degnen.

Hos Biltema, der er nærmeste nabo til de fire butikker, som snart åbner på Vejlevej, ser butikschef Mike Jensen frem til at møde sine nye naboer.

To af dem - Jysk og Thansen - kender han fra tidligere, hvor de har været placeret tættere på bymidten. Nu glæder butikschefen sig til at få endnu mere liv ud i den vestligste del af byen.

Annonce

- I dag har vi også en række butikker over for os, men det er en anden type af butikker. Vi ser de nye butikker som kon-kollegaer, for vi forventer, at vi supplerer hinanden godt, selvom der også bliver varer, vi er fælles om at sælge. Sådan har det altid været. Vi ser mest af alt frem til at byde dem velkommen, siger Mike Jensen.

De fleste vil formentligt forbinde Biltema med alt til motoriserede køretøjer. Ligesom hos Thansen kan man dog også få meget andet end det. Ting til hjemmet og fritidsaktiviteterne er også at finde blandt udvalget i butikken, så der bliver flere af de nye naboer, Biltema kommer til at konkurrere imod.

Mike Jensen ser det til gengæld ikke som en udfordring. Tværtimod.

- Det skal være op til den enkelte kunde, hvor de foretrække at handle, men vi har et bredt udvalg samlet et sted, hvor en kunde i Jysk og Thansen vil gå efter noget andet. På den måde adskiller vi os fra hinanden, siger butikschefen.

Stiller p-plads til rådighed

Også hos en anden af de nærmeste naboer, Toft Bolighus, ser man de kommende indflytninger som et plus.

- Vi forventer særligt, at Elgiganten kommer til at trække folk til fra oplandet, som ellers ville være taget til Vejle eller Kolding. Vil nogle af de kunder også slå vejen forbi os, tager vi imod dem med åbne arme, siger Niels Toft, der driver bolighuset sammen med broren H.C. Toft.

Vi forventer særligt, at Elgiganten kommer til at trække folk til fra oplandet, som ellers ville være taget til Vejle eller Kolding. Vil nogle af de kunder også slå vejen forbi os, tager vi imod dem med åbne arme.

Niels Toft, medejer af Toft Bolighus

- Det bliver spændende at se, hvor travlt der bliver i forbindelse med åbningerne. Skulle der opstå mangel på parkeringspladser, er folk velkommen til at parkere ved os. Så kan vi håbe, de også slår et smut forbi i samme ombæring, siger Niels Toft.

Annonce

Den helt store oplevelse

Hos Biltema forventer Mike Jensen også travlhed, når de kommende naboer slår dørene op. Hos Biltema vil man derfor også gøre lidt ekstra ud af åbningerne med tilbud.

- De bliver særligt målrettet vores café, så vi adskiller os lidt fra de andre butikker. Vi ønsker, ligesom de gør, at skabe en masse liv, siger han.

Hvad flytningen får af betydning for omsætningen i fremtiden, tør butikschefen ikke spå om, men generelt ser han store fordele i at magneten er blevet stærkere, når det kommer til at tiltrække kunder i den sidste del af vejen, inden man passerer byskiltet.

- Folk kan få den helt store indkøbsoplevelse her i den del af Vejlevej, konkluderer Mike Jensen.

Annonce
Elbobladet

Se video: Sådan reagerede nogle af butiksindehaverne, da de blev overrasket med nominering til Byens Bedste Fredericia

Annonce
Elbobladet

Dilettant i Erritsø udsættes

Annonce
Elbobladet

Biblioteket efterlyser fantastiske forsider

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Så er spændingen udløst: Her er de nominerede til Byens Bedste Fredericia 2021

Elbobladet

Fredericialandkortet: Ibi Støving er vild med Fredericia

Elbobladet

Ny lokalkoordinator skal styrke indsats for psykisk sårbare

Elbobladet

Corona-presset brugsuddeler søgte medarbejdere på Facebook og fik overvældende respons: - Jeg er virkelig taknemlig

Elbobladet

Sidste chance for at indstille kandidater: Handels- og kulturlivet fortjener en hyldest, mener jurymedlem til Byens Bedste

Elbobladet

Koncert med Randers Kammerorkester

Elbobladet

Træt af at se tv i sofaen med din partner? Prøv dette i stedet

Elbobladet

Camilla knuser cancer med hjemmebag

Elbobladet

Glade smil: Klinik i Fredericia kåret som allerbedst til at have elever

Elbobladet

Cykel Kai bliver opkøbt af ny cykelbutik, hvor han bliver ansat: - Nu har jeg arbejdet 80 timer om ugen i 41 år, så det er vist på tide, at jeg trapper lidt ned

Elbobladet

City Escape kommer til Fredericia: Vær med til at redde midtbyen fra en terrororganisation

Elbobladet

Årets hunde vil dele præmien med andre - eller i hvert fald noget af præmien

Annonce