Annonce
Elbobladet

Natklub-ejer er stolt efter prisuddeling i Barcelona

Anders Østergaard er direktør hos Monjasa, men han er også bagmand og ejer for natklubben Aha, der åbnede sidste år. Arkivfoto: Søren Gylling
Det lyder godt at have så god lydkvalitet, at den vurderes som blandt de fire bedste i verden. Så selvom Aha måtte se sig slået af en kollega fra Jordan, er natklub-ejer Anders Østergaard stolt.

Fredericia: Bare det at være nomineret som en af de fire bedste i verden, giver grund til stolthed. Så selvom Fredericia-natklubben Aha Livestage tirsdag aften måtte se sig slået på målstregen og ikke blev tildelt Inavation Award 2022, er ejer Anders Østergaard stolt af sin natklub og det personale, der har løftet den til international opmærksomhed.

Sammen med den fredericianske natklub var nomineringsfeltet besat med steder Jordan, Indien og Egypten. Prisen handler om lydanlæg og lydkvalitet - noget, Aha har prioriteret usædvanlig højt og investeret stort i. Prisen blev uddelt i Barcelona.

Det var altså et event med international bevågenhed i branchen, og det er ikke nogen selvfølge at blive nomineret, forklarer Anders Østergaard.

Annonce

- Det var uventet og en glædelig overraskelse at blive nomineret. Derfor føler vi os lidt som vindere. Tænk at Aha har lyd, som giver genklang i Europa og var i top fire blandt nominerede fra hele verden.

Han mener, at nomineringen sætter Fredericia på landkortet - eller verdenskortet.

- Vi er meget stolte af at repræsentere vores by og vise den frem for hele verden på den her måde, siger han i en mail til Fredericia Dagblad.

Priser og publikum

Selvom det er rart med international bevågenhed fra fagfolk, holder Aha sit fokus på noget andet, forklarer Anders Østergaard.

- Vores fødder er fortsat solidt plantet på vores lokale natklub-gulv. Det vigtigste for os er nemlig at gøre vores gæster glade ved give dem en masse gode Aha-oplevelser. Ikke "bare" på lyden men også i vores hyggelige omgivelser med vores imødekommende og dygtige personale, lyder det fra manden, der står bag Aha Livestage.

Ved prisuddelingen var Aha repræsenteret af virksomheden Stouenborg, der har leveret lyden til natklubben.

Prisen gik til Amman Academy Theatre i Jordan.

Vi er meget stolte.

Anders Østergaard, ejer
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Guds rige er som et sennepsfrø

Annonce
Elbobladet

Peter Schmeichel og medlemmer fra Magtens Korridorer skaber nyt Rock’n’Talk show

Annonce
Elbobladet

Pinse for hele familien med hoppeborg og kagemand

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Lokal købmand siger farvel til en dagligvarebutik og goddag til en anden

Elbobladet

Kunstnerisk landmærke indviet ved Frederiks Kanal

Elbobladet

6. Juli-Dagene er tilbage for fuld udblæsning

Elbobladet

Carlsbergs bryggeri i Fredericia vinder international pris

Elbobladet

Ukrainsk florist kommer til 6. Juli Cup

Elbobladet

Præstens klumme: Grøn er håbets farve

Elbobladet

På den 2. side: Lyserød eksplosion lige fra morgenstunden

Elbobladet

Vær med til at sikre en god folkeafstemning: Bliv valgtilforordnet

Annonce