Naturen - både den i haven og den andre steder - byder på langt flere spisemuligheder, end de fleste tror. Her er fem steder, du kan lægge ud, hvis du har lyst.
Copy link address
Peter Friis Autzen pefau@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Rågeungerne, som Finn Erik Johansen skyder, kan spises. Især er han begejstret for bryststykkerne, men også hjertet smager godt, fortæller han og viser det lille hjerte frem. Der er mange andre ting i naturen, der kan spises. Foto: Peter Friis Autzen -
En af havens mest udskældte planter, Skvalderkålen, smager udmærket. Foto: Mille Tindal Thomsen -
Også mælkebøtter kan bruges til flere ting i køkkenet. Foto: Peter Leth-Larsen -
Søstjernen indeholder en masse, der kan skrabes ud og steges i olie. Foto Dorthe Ørsig/Ritzau Scanpix -
Brændenælde-suppe smager dejligt. Foto: Mille Tindal Thomsen -
Helt almindelige strandkrabber kan spises. Og eftersom der mange steder er alt for mange af dem, kan kokken nærmest hævde at gøre naturen tjeneste. Foto: Søren E. Alwan