Annonce
Elbobladet

Nichole - en kvinde med noget mellem benene

- Det er almindeligt, at transseksuelle skruer den feminine udstråling helt op på max, siger 25-årige Nichole. Foto: Peter Leth-Larsen

Transseksuelle Nichole fra Fredericia har levet et usædvanligt liv: Hun blev født som dreng, er kendt fra reality-tv, har ernæret sig ved prostitution og har overlevet et galoperende narkomisbrug. Nu har hun genfundet sin kurs.

Annonce

Fredericia: - Jeg har det godt i dag. Rigtig godt. Det havde jeg ikke for to år siden, siger Nichole og retter på udskæringen i sin røde sommerkjole.

Nichole er høj og smuk. Hun udstråler en selvsikkerhed, der kunne få store skovarbejdere på et værtshus til at fremstå som usikre børn. Ingen skal sætte Nichole i et hjørne.

For nogle år siden havde hun nær sat sig selv i et hjørne. Et hjørne, hun kunne have siddet fast i. Et hjørne, der kunne have kostet hende livet.

- Jeg havde et kæmpestort forbrug af kokain. Og jeg drak alt for meget alkohol. Jeg levede nærmest i frygt for at finde lykken - for jeg var sikker på, at jeg så bare ville miste den igen, siger hun.

Men for halvandet år siden vendte Nichole sit liv rundt.

Jeg har været gennem meget. Det har gjort mig til en hård negl.

Nichole Valentina Pretty Jensen
Nichole Valentine Pretti Jensen voksede op i Fredericia som dreng. I dag er hun - med egne ord: En kvinde med en pik mellem benene. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Fra dreng til kvinde

Nichole blev født som drengen Hairon. Hans brasilianske mor fandt en dansk mand og flyttede til Erritsø.

Her voksede Hairon op. Allerede i barndommen var det klart, at hans seksuelle identitet var anderledes end gennemsnittet. Da han var 16, blev der lavet en dokumentarfilm om ham af den grund.

Siden har han deltaget i reality-programmerne Paradise Hotel og Et ton cash. Det første som Hairon, det sidste som Nichole.

Undervejs har han fået udført operationer i panden og næsen, ligesom han har fået botox-behandlinger og kunstige bryster. Han har skiftet navn og betragter sig nu som kvinde.

- Jeg er en kvinde. En kvinde med en pik mellem benene. Det er sådan, det er. Jeg er stolt af at være kvinde: Det er noget, jeg har arbejdet for - og jeg er gået igennem meget lort for det. Nu er jeg på toppen. Det er godt at være kvinde, og det er godt at være mig, siger hun.

En gang ønskede hun at fuldføre sin transformation med en kønskifteoperation, så bulen i bukserne forsvandt. Men det er ikke længere nødvendigt, synes hun.

- Det at være kvinde handler ikke om, hvad du har mellem benene. Det handler om selvtillid, siger hun.

Så kirurgerne får ikke adgang til hendes bule i bukserne. Til gengæld ønsker hun en operation for at gøre formerne endnu mere kvindelige.

- Jeg vil have en større røv, siger hun.

Nichole Valentine Pretti Jensen i samtale med Karin Spaabæk fra Spaabæk Clinic i Fredericia om en kommende botox-behandling. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Optur, nedtur, optur

Nichole levede i flere år af prostitution. Hun tjente mange penge og troede, at hun havde det godt.

- Jeg var escort-pige i Oslo, men jeg sniffede alle pengene væk i kokain af højeste kvalitet. Eller også brugte jeg pengene på venner, fordi jeg var bange for, hvordan de ellers ville se på mig. Men så en dag, nytårsaften for halvandet år siden, fik jeg nok. Jeg havde sniffet så meget, at jeg til sidst ikke kunne løfte tallerkenen op til hovedet. Jeg besluttede mig for, at det skulle være slut med kun at leve for alle andre, siger hun.

Dagen efter skiftede hun kurs: Hun holdt op med at spendere sine penge på vennerne. Hun holdt op med at bruge penge på kokain - selvom der har været et par tilbagefald. Og alkoholen blev trappet langt, langt ned.

Beslutningen kostede mange venskaber. Slænget omkring Nichole kunne ikke acceptere hendes beslutning om at fokusere på sig selv. Kun to - måske tre - venner blev. Kort efter flyttede Nichole hjem til Fredericia.

- Den første tid var hård. Men i dag kan jeg se, at det fanme var godt, at jeg slap af med de røvhuller, siger hun.

Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Bog og Hollywood

Efter at have genfundet sig selv er Nichole klar til at tage nye skridt i livet.

- Jeg håber at skrive en bog om mit liv. Ikke fordi det betyder så meget for mig at være "på", men fordi det er vigtigt at vise andre, at man kan gøre som mig og være sig selv, selvom man måske ikke tror at det er muligt, siger hun.

Hvor ser du dig selv om 20 år?

- Jeg bor i et mansion i Hollywood og er gift med en rig mand, der er meget, meget ældre end mig. Jeg har mit eget firma med designertøj.

Har du børn?

- Måske. Det ved jeg ikke.

Hvorfor skal du giftes med en, der er meget ældre end dig selv?

- Fordi jeg ikke gider tiden på en kærlighed, der forsvinder, når jeg selv bliver gammel og rynket.

Foto: Peter Leth-Larsen
Foto: Peter Leth-Larsen
Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce