Annonce
Elbobladet

Nu sker det endelig: Ny genbrugsbutik åbner på Treldevej

17. september åbner genbrugsbutikken i GF Forsikrings gamle lokaler på hjørnet af Treldevej og 6. Julivej. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Annonce

Fredericia: Torsdag den 17. september åbner en ny genbrugsbutik i Fredericia på Treldevej 3, mere præcist på hjørnet af 6. Julivej og Treldevej.

Overskuddet fra genbrugsbutikken går til KFUM's Soldatermission. Landskontor og nærmeste soldaterhjem ligger kun 800 meter fra den nye Treldevejens Genbrug ud mod kasernen.

Genbrugsbutikkens åbning markeres ved, at Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard og regimentschef oberst Henrik Graven Nielsen fra Ryes Kaserne kommer og klipper et rødt bånd til butikkens indgang. Det sker torsdag 17. september kl. 17.00, hvor alle interesserede er velkomne. Treldevejens Genbrug byder på kaffe og kage under halvtaget ved indgang til butikken helt til kl. 20 på åbningsdagen.

Gennem den seneste tid har mange frivillige arbejdet ihærdigt på at få etableret den nye butik godt hjulpet af Frederik d. III Y’s Men’s Club.

- Vi har oplevet en stor interesse for en genbrugsbutik i denne ende af byen, fortæller Finn Bjerregaard, der er formand for butikken.

KFUM’s Soldatermission modtager cirka en tiendedel af organisationens indtægter som overskud fra genbrugsbutikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

En helt ny gammel motor

Elbobladet

Syng Sammen

Elbobladet

Lokal kunst i lokal bank

Elbobladet

Ny teknologi renser luften

Elbobladet

Treldevejens Genbrug er åbnet

Annonce