Annonce
Elbobladet

Nu skyder ny dagligvarebutik op i Vestbyen: Chefen er også fundet

Der har været byggemodnet en tid. Nu støbes fundamentet, og snart rejser den nye ABC Lavpris i Fredericias vestby sig. Foto: Morten Kiilerich
Byggeriet af 3500 m2 ny dagligvarebutik på Vestcenter-grund er i gang. Åbner 2022 med erfaren mand i spidsen.

Fredericia: Nu ser man for alvor, at der bygges nyt på den gamle Vestcenter-grund mellem Vejlevej og Venusvej.

Fundamentet til Fredericias næste store dagligvarebutik støbes: ABC Lavpris slår dørene op til et 3500 kvadratmeter stort lavprissupermarked i marts 2022.

Siden 2020 har byggemodning og andre indledende arbejder været i gang, og åbningen er flyttet et par gange af forskellige praktiske årsager.

Annonce

- I uge 25 fra den 21. til 27. juni kommer elementerne, og så går vi i højden, fortæller kædens direktør, Ejvind Okholm, til Fredericia Dagblad.

En ABC er større end discountbutikker, men mindre end et Føtex. Et Løvbjerg Super, som det i Erritsø, er måske, hvad der kommer tættest på.

Chef fra egne rækker

Ejvind Okholm oplyser, at der ansættes 60-70 i butikken svarende til 25 på fuld tid. Bestyreren er også fundet:

- Det bliver vores nuværende bestyrer i ABC Lavpris i Vamdrup, Thomas Beyer, som har været med længe – fra omkring 2003.

Nu butikschef i ABC Lavpris i Fredericia, Thomas Beyer. Privatfoto

ABC Lavpris blev etableret i 1981 af fætrene Esper og Henning Tobiasen, der købte et minimarked i Videbæk i Vestjylland. I dag er der 14 ABC Lavpris - Fredericia bliver nummer 15.

Kæden er stadig 100 procent ejet af de to Tobiasen-familier, mens ansvaret for kædens drift varetages af direktør Ejvind Okholm.


I uge 25 fra den 21. til 27. juni kommer elementerne, og så går vi i højden.

Ejvind Okholm, dir. ABC Lavpris


ABC Lavpris findes i forvejen i Gram, Rødding, Tarm, Holsted, Videbæk, Vamdrup, Billund, Egtved, Tørring, Brædstrup, Herning, Randers, Ulfborg samt i Glamsbjerg på Fyn.

ABC Lavpris åbner i marts 2022 - den ligger ved siden af andre større butikker på handelspladsen mellem Vejlevej og Venusvej. Foto: Morten Kiilerich
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Bobby elsker bare sutter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Annonce