Annonce
Elbobladet

Ny cafe på Axeltorv er åben: Borgmester klippede tre røde snore

Borgmester Steen Wrist indviede fredag Fredericias nye burger- og gamersted, cafeen Trio. Inden han klippede tre røde snore, viste manden bag projektet, Eltaf Abbasi, rundt, og der var også tid til et hurtigt spil ved en af de 30 nye gamercomputere. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Trio hedder den nye cafe på Axeltorv, for her kan man hele tre ting: Spille computerspil med kammeraterne, spise burger og drikke øl.

Fredericia: Lørdag ved frokosttid åbnede Fredericias nye cafe Trio med et brag af en fest, så nu kan fredericianere i alle aldre kigge forbi og se, hvad cafeen, der spreder sig over tre etager og et fortov, har at byde på.

- Cafeen hedder Trio, fordi vi tilbyder tre ting: gaming, spisning og en god øl, fortalte en af de tre bag projektet, Eltaf Abbasi, da han viste den lokale presse og borgmester Steen Wrist rundt et døgn før den officielle åbning.

Eltaf Abbasi og hans kompagnoner havde inviteret til indvielse af cafeen, selvom lokalerne bar præg af, at der stadig var et stort oprydningsarbejde, inden de var helt klar til de første gæster.

Annonce

Men selvom de havde lynende travlt, tog Abbasi sig tid til at vise rundt og give borgmesteren mulighed for at afprøve en af de 30 spritnye gamercomputere med det nyeste og bedste hardware, der findes på markedet. Blandt andet RTX 3080 grafikkort, som ifølge Abbasi er "noget af det fedeste", man kan få.

Et år undervejs

Den nye net- og burgercafe har været omkring et års tid undervejs på grund af corona. Og det er ikke kun de to nedlukningsperioder, der er årsagen til, at det har taget et års tid at blive klar til at åbne de tre etagers spise- og spillested.

- De 30 computere på 1. sal har vi bygget selv af de bedste stumper, der findes på markedet. På grund af corona har det været svært at få fat i mange af de stumper, fordi produktionen har været lukket ned, fortalte Eltaf Abbasi, der også driver en gamingcafe i København.

Annonce

Satser på ældre publikum

Netop i København har Abbasi flere voksne kunder, som enten holder personalearrangementer hos dem eller blot kigger forbi i en frokostpause.

Mændene bag Trio i Fredericia satser derfor på en bredere målgruppe, hvilket er årsagen til, at de her har fået alkoholbevilling.

- Trio er et sted for hele familien, hvor mor og far kan spise burger og nyde en øl i cafeen, mens børnene gamer ovenpå. Men vi satser også på at tiltrække større selskaber som polterabend, fødselsdage og firmaarrangementer, fortalte Abbasi.

- Hvordan gør man lige det her? Det ved du bedre, end vi gør, sagde Eltaf Abbasi til borgmester Steen Wrist, der fredag kiggede forbi for at indvie Trio. Det er ikke hver dag gutterne, der driver burger- og gamercafeen Trio ved Axeltorv, har borgmester snoreklip-ceremoni. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Bobby elsker bare sutter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Annonce