Annonce
Elbobladet

Ny ejendomsmægler etablerer sig i Taulov: - Hos os ved folk, hvem de har med at gøre

Ejendomsmægler Mike Andersen (til venstre) har åbnet egen forretning i Taulov sammen med Nicolai Unnerup. Foto: Peter Friis Autzen
Mike Andersen er navnet. Sammen med sin kompagnon, Nicolai Unnerup, har han etableret egen forretning. Og starten har været god.

Taulov: Taulov har fået sin egen ejendomsmægler. 29-årige Mike Andersen har etableret butik på Adelvej 15, hvor han og kompagnonen, Nicolai Unnerup, allerede har kunne afslutte flere handler i Taulov og Fredericia.

De to, der begge har rødder i Taulov-området, har sat sig for at dyrke markedet netop dér - uden derved at vende ryggen til resten af Fredericia-egnen. Og det betyder noget for dem begge, at de sælger lokalområdet.

- Det gør en forskel, at vi kender og elsker området og også møder de lokale, når vi bevæger os rundt her, siger Mike, der som uddannet ejendomsmægler har lagt navn til firmaet.

Nicolai står for administration og papirarbejde, så Mike kan fokusere på sælgere, købere og ejendomme. At være lokal og nærværende er vigtigt, synes de to, der ser en styrke i netop ikke at være del af en stor kæde.

- Hos os ved folk, hvem de har med at gøre. Det betyder meget, siger Mike.

Annonce

Nyindrettet lokale

De to partneres virksomhed er et par måneder gammel. I begyndelsen holdt de til i et midlertidigt kontor, men nu er de klar til at byde indenfor i nyindrettede lokaler. Farverne er friske, møblerne moderne, og Mike selv er klædt i en spraglet skjorte under jakken.

- Hvem siger, at man behøver ligne en bedemand for at være ejendomsmægler? spørger han.

Et stort og rustikt mødebord er netop blevet oliebehandlet og breder en behagelig duft i lokalet. Kaffemaskinen brygger diverse specialiteter, der skænkes i glaskopper. Lokalet er ryddeligt og roligt at opholde sig i.


Som ejendomsmægler er man med til at hjælpe folk videre og tættere på deres drømme. Både sælger og køber.

Mike Andersen


En væg er indrettet til ophæng af opslag for huse til salg og for solgte huse. Lige nu er der langt flest solgte.

- Vi har solgt dem ret hurtigt, siger Mike og tæller dagene sammen. De mindst hurtige salg er gennemført på et par måneder.

Aktuelt er der en fotograf på vej med fotos fra nye huse, der er til salg. Så Nicolai og Mike er kommet godt fra start.

Annonce

Drømmer om ejendomme

Mike og Nicolai brænder for projektet.

- Vi glæder os hver dag til at komme på arbejde. Og når jeg cykler hertil, møder jeg folk i byen, der følger med i vores udvikling. Og som måske en dag vil sælge deres hus gennem os, siger Nicolai, der for nylig selv købte hus i området til sig selv og sin familie.

Mike har planer om at blive Taulov-områdets foretrukne ejendomsmægler.

- Det er mange år siden, Taulov havde sin egen mægler. I mellemtiden er huse her blevet solgt gennem vores kolleger ude i Fredericia. Men nu har Taulov fået sin egen, siger han med et smil.

Han er så engageret, at han ikke kan slukke for sin indre ejendomsmægler. Så når han kører gennem byen, ser han salgs-potentiale alle steder. Og han kan sågar vågne op om natten, fordi han har drømt om ejendomshandler.

- Taulov er på vej frem. Også Skærbæk. I Taulov-området sælges der 30-40 ejendomme om året. Om et år håber jeg, at vi står for halvdelen af det, siger han.

Endnu en ejendom kan flyttes fra opslagsvæggens "Til Salg"-side til "Solgt"-siden. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce