Annonce
Elbobladet

Ny køkkenansvarlig ved strandbar glæder sig til ny rolle: - Det skal være fedt at komme på stranden

Fremover vil man kunne sætte tændernes i Tacos' mexicanske retter ved Urbania Beach Bar, hvor Tacos-indehaver Martin Olling får ansvaret for køkkenet samtidig med, at han skal være med til at varetage arrangementer for blandt andet Urbania Street Food og Event C. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Der skal geares op på underholdningen ved Urbania Beach Bar på Østerstrand, ligesom udvalget af mad bliver større, når Martin Olling bliver ansvarlig for strandbarens køkken.
Annonce

Fredericia: Fremover må man se bort fra tacos og det mexicanske madunivers i Urbania Street Food.

Det betyder imidlertid ikke, at det er slut med Tacos i Fredericia. Spisestedet, der så dagens lys i oktober 2018, hvor indehaver Martin Olling åbnede i Danmarksgade, fortsætter stadig som Tacos Danmark ApS.

Martin Olling skal desuden varetage ansvaret for køkkenet på Urbania Beach Bar på Østerstrand, hvor Tacos' menukort vil være at finde sammen med strandbarens eksisterende snacks.

Samtidig får han en noget anden rolle på stedet, hvor han skal være en aktiv del af arrangementerne.

- De sidste par år har Tacos samarbejdet en del sammen med folkene bag Event C og Urbania om en række arrangementer, og jeg glæder mig til, at vi i fremtiden kan geare endnu mere op på det, så jeg glæder utrolig meget til den nye rolle, siger Martin Olling.

Annonce

Giver plads til andre

Det er blevet til knap halvandet år for Tacos i Urbania Street Food, hvor man overtog pladsen fra salatboden Nuvel. Fremover er det Bistro Bar by Ros, som flytter ind på Tacos plads, og det har Martin Olling det fint med.


Det er både vemodigt at skulle lukke i streetfood, men omvendt er det en beslutning, der er taget for at få flere muligheder. Så på den måde er jeg jo glad for det, ligesom det også giver mig mere fleksibilitet.

Martin Olling, indehaver af Tacos Danmark Aps


- Det er både vemodigt at skulle lukke i streetfood, men omvendt er det en beslutning, der er taget for at få flere muligheder. Så på den måde er jeg jo glad for det, ligesom det også giver mig mere fleksibilitet, siger Martin Olling og uddyber:

- Jeg kunne nok have fundet en person til at drive boden videre, men nu var der et andet koncept, der gerne ville ind i streetfood, så jeg vil give plads til dem, samtidig med at jeg kan fortsætte ved stranden. Det bliver godt nok i mindre skala, men jeg ser frem til at give folk en masse gode oplevelser gennem underholdende arrangementer, siger han.

Annonce

Ser frem til genåbning

Ifølge Martin Olling har arrangementer fyldt en del i tiden med Tacos, selvom det ikke har været markedsført.

- Vi har holdt arrangementer rundt i hele landet, og jeg glæder til i endnu højere grad at kunne gøre det i fremtiden. Det er alt fra 10 til 300 personer, at arrangementerne har bestået af, så jeg ser frem til, at samfundet lukkes op igen, siger Martin Olling, som glæder sig til at kunne løfte sløret for de ting, han har i støbeskeen.

Én ting vil han dog gerne love.

- Det skal være en fed oplevelse at komme på Østerstrand, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny butik på vej på Vejlevej: - Vi er vilde med varer, der bare er bedre

Elbobladet

De kridtede sko er klar i startblokken: Sådan forbereder de lokale butikker sig til at genåbne

Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Sympatisk Hyundai i20

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Tantes Have afventer spændt genåbning: - Så snart vi ved noget, kan vi sige 'go' til en masse

Annonce