Annonce
Elbobladet

Ny klinik byder på certificeret thaimassage

Navarat Thomsen har åbnet Navarats Thai Massage på Egeskovvej 90. Foto: Peter Friis Autzen
Navarat Thomsen er flyttet fra Thailand til Danmark. Men hun har taget sit fag og sit hjemlands massageteknikker med sig.

Fredericia: Der er allerede gang i butikken hos Navarat Thomsen, der efter påske slog dørene op til sin helt nye massageklinik på Egeskovvej 90 - lige ved siden af Pluto Solcenter.

Navarat har tidligere arbejdet ved en massør på Fyn. Og nogle af kunderne derfra har allerede booket tider på hendes briks i Fredericia.

- Det er dejligt at komme i gang. Jeg har glædet mig, siger Navarat, der insisterer på at blive interviewet på sit nye danske modersmål, selvom sproget stadig udfordrer lidt.

Annonce


Jeg kan godt lide at hjælpe folk. Det er derfor, jeg er massør.

Navarat Thomsen


- Jeg har været i Danmark i fem år, siger hun og fortæller, at hun har taget flere uddannelser i forskellige former for massage.

- Det bedste er at hjælpe folk, der har ondt i lænden eller ryggen eller nakken. Eller andre steder. Når jeg har et problem, står andre mennesker klar til at hjælpe mig. Jeg vil også være en, der hjælper andre, siger Navarat.

Også massør i Thailand

Inden Navarat mødte sin Ole og flyttede til Danmark, arbejdede hun som massør i Thailand.

- Det var ikke et arbejde, man kunne leve af. Så jeg solgte også donuts på et marked, siger hun.

Da hun kom til Danmark, sørgede hun for at holde sig fagligt opdateret og begyndte også at arbejde med thaimassage på en klinik på Fyn. Men da muligheden for at åbne sit eget sted i hjembyen Fredericia, slog hun til.

Sammen med Ole gjorde hun lokalerne klar. Og nu har hun åbnet og lagt ud med åbningstiderne 9-19 alle dage undtagen søndag.

- Det kan blive nogle lange dage. Men jeg tænker alligevel altid på massage. Så kan jeg jo lige så godt tænke på det her, siger hun.

Udenfor klinikken deler Navarat en mindre parkeringsplads med solcenter-naboen.

Navarat Thomsen har flere uddannelser og certifikater bag sig indenfor forskellige slags massage. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce