Annonce
Elbobladet

Ny mand i Sømandsmissionens hovedbestyrelse

Jacob Vium Clausen. Pressefoto: Helle S. Andersen©hellesandersen.dk
Annonce

Fredericia:  35-årige Jacob Vium Clausen, Fredericia, er nyt medlem af Indenlandsk Sømandsmissions hovedbestyrelse og forretningsudvalg. Han er udpeget af Indre Mission og afløser Johannes Christoffersen.

Til daglig er Jacob økonom og fuldmægtig i Skattestyrelsen. Mens han uddannede sig til cand.merc., arbejdede han bl.a. som hotelreceptionist fra 2007-2013. Her fik han viden om meget forskelligt inden for den branche, hvilket han regner med at bruge i bestyrelsesarbejdet. Han har også været med ude at sejle som frivillig på Sømandsmissionens skib Bethel, og flere af de grønlandske sømandshjem har han boet på under en turistrejse. Erfaring fra bestyrelsesarbejde har han fra flere forskellige sammenhænge, ligesom han er engageret i Rotary og det lokale Indre Mission fællesskab.

- Jeg blev opfordret til at træde ind i bestyrelsen, og jeg regner med, at det er et interessant arbejde, jeg skal i gang med. Mit udgangspunkt vil være det merkantile, forretningsmæssige perspektiv med fx hoteldrift og digitalisering, men jeg kan sagtens se den spændende vinkel med missionstjenesten – at Sømandsmissionen rækker ud til søfolk. Jeg har en vis kirkelig berøringsflade, udtaler Jacob Vium Clausen i en pressemeddelelse.

Privat kommer Jacob, hustruen Helene og sønnen Daniel i Sct. Michaelis Kirke i Fredericia samt i missionshuset. Jacob elsker at svømme eller cykle, at være ude i naturen eller sammen med familie og venner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny butik på vej på Vejlevej: - Vi er vilde med varer, der bare er bedre

Elbobladet

De kridtede sko er klar i startblokken: Sådan forbereder de lokale butikker sig til at genåbne

Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Sympatisk Hyundai i20

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Tantes Have afventer spændt genåbning: - Så snart vi ved noget, kan vi sige 'go' til en masse

Annonce