Annonce
Elbobladet

Ny sæson i G94: Nye tilbud på programmet i Gymnastikforeningen 94

Gymnastikforeningen 94 Fredericia byder på flere nye hold i den nye sæson, der starter i uge 37. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Annonce

Fredericia: 85 instruktører står klar i Gymnastikforeningen 94 Fredericia (G94) til at tage imod børn, unge og voksen motionister, der gerne vil bevæge kroppen og have sved på panden sammen med andre.

- Endelig. Det har været en lang, sej kamp i år, men det lykkedes. Og nu kan gymnastikforeningen præsentere 44 forskellige hold, fortæller Jan Nielsen, der sidder i bestyrelsen i G94, i en pressemeddelelse.


Ikke alt er endnu hel som det plejer - desværre. Derfor har vi et maks antal deltagere på mange hold, så vi ikke bliver for mange i salene.

Jan Nielsen, Gymnastikforeningen 94 Fredericia


Der er flere nyheder på programmet blandt de 44 hold, gymnastikforeningen tilbyder. Heriblandt Kids Volley for børn i 0. til 2. klasse samt Funktionel fitness og rytmeholdet Moves in G94 for voksne.

- Moves in G94 er et spændende nyt rytmisk opvisningshold for voksne kvinder, der har lyst til et udfordrende rytmehold med masser af fede serier, træning med håndredskaber og med fokus på både styrke, smidighed, balance og flow, fortæller instruktør Karina Petersen i pressemeddelelsen.

Annonce

Covid-19 retningslinjer

G94 vil i den kommende sæson tage alle forholdsregler for at sikre alle motionister en god og tryg sæson på gulvene i sportshallerne.

- Alt er desværre endnu ikke helt, som det plejer at være. Derfor har vi et maks antal deltagere på mange hold, så vi ikke bliver for mange i salene, siger Jan Nielsen.

G94 beder desuden alle om at tilmelde sig holdene på forhånd, så de bedre kan holde styr på, hvor mange de er. Til gengæld tilbyder foreningen fuld tilbagebetaling af kontingent inden den 30. september, hvis man alligevel ikke vil gå på holdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

En helt ny gammel motor

Elbobladet

Syng Sammen

Elbobladet

Lokal kunst i lokal bank

Elbobladet

Ny teknologi renser luften

Elbobladet

Treldevejens Genbrug er åbnet

Annonce