Annonce
Elbobladet

Ny sengebutik på vej i Fredericia: - Vi ligger aldrig dårligt

Lars Enevoldsen (til venstre) og Jan Johansen står bag Senge-Universet Egtved. Nu åbner de også i Fredericia, hvor deres butik kommer til at ligge overfor Biltema på Vejlevej. Når gulvtæppet er lagt, bliver der plads til mindst 24 forskellige senge i udstillingen på det store gulv. Foto: Peter Friis Autzen
Senge er hjerteblod for mændene bag Senge-Universet. Det glæder de sig til at vise fredericianerne.
Annonce

Fredericia: - Jeg elsker senge. Og senge er ikke så enkelt, som mange tror, siger Lars Enevoldsen.

Sammen med Jan Johansen åbner han snart Senge-Universet Fredericia. Butikken kommer til at ligge ved Vejlevej - lige overfor Biltema. Formelt har den adresse på Fuglsang Allé, der ligger omme bag butikken.

De to kompagnoner står i forvejen bag Senge-Universet Egtved, og de har valgt netop Fredericia som byen, hvor de skal gennemføre deres første udvidelse.

Indtil åbningen 6. november er der travlt i bygningen. Der skal lægges gulvtæpper, arrangeres udstilling. Og reddes op.

Annonce

Senge er en livsstil

Jan og Lars fandt sammen i et arbejdsfællesskab for et års tid siden. Inden da var de stødt på hinanden professionelt. Jan byggede huse, og Lars solgte møbler. Da Lars luftede idéen om at etablere en forretning sammen, var Jan ikke længe om at sige ja.

- Siden er senge blevet en livsstil for mig. Ja, for os begge, siger Jan.

- Pludselig er det svært at forstå, at folk kan tænke på andet end senge. Jeg kan næsten ikke tænke på andet, siger han med et grin.


Vi ligger aldrig dårligt.

Jan Johansen


De to ved godt, at de er lidt fagidioter. Men det er ikke noget, de skammer sig over - tværtimod føler de sig bare ekstra godt klædt på til at vejlede og hjælpe kunder frem til en seng, der ikke bare er den rigtige, men den helt rigtige.

Når I går så meget op i senge, er senge vel det første I tænker på om morgenen. For eksempel, hvis I har ligget dårligt på en skulder om natten - så bliver det til en professionel senge-tanke. Eller hvad?

- Vi ligger aldrig dårligt, svarer Jan.

- Og det kan vi hjælpe andre med heller ikke at gøre, siger Lars.

Annonce

Bestil en tid

Et af Senge-Universets særlige tilbud er muligheden for at booke en tid.

- Det kan både være i den normale åbningstid eller udenfor. Så kan kunden i ro og mag se på senge og blive vejledt og tage stilling, siger Lars.

Muligheden for at booke en tid er en succes i deres Egtved-butik, og de glæder sig til at give fredericianerne samme tilbud.

De to senge-mænd ved godt, at konkurrencen på markedet er hård.

- Og vi vil ikke slå os op på kunstige før-priser eller overdrevne rabatter. Vi har gode priser - ofte under vejledende pris - og så gør vi noget ekstra ud af vejledning. Det ved vi, kunderne er glade for. Og hvis ikke kunderne selv tager sengen med hjem, kommer vi og monterer den. Og vi går ikke, før det hele er i orden, siger Lars.

Senge-Universet Fredericia holder åbningsweekend 6., 7. og 8. november.

Sidste år etablerede Lars Enevoldsen (til venstre) og Jan Johansen Senge-Universet Egtved. Det er gået godt, og nu står de to overfor også at åbne i Fredericia. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ny bog om Skærbæk på vej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny liste klar: Her skal du også bære maske eller visir i Fredericia

Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Elbobladet

Mundbind er på plads mellem indkøbsvarer og skolebøger - efterspørgslen på smarte mundbind er stor

Elbobladet

Trinitatis Kirke har fået ny præst

Elbobladet

Julemand med visir?: Borgmester lover masser af juleri med en juleby under trygge coronavilkår

Elbobladet

To mindehøjtideligheder

Annonce