Annonce
Elbobladet

Ny tatovørbutik i midtbyen: Laver og fjerner dine tusser

Alejandro Ulloa, eller i daglig tale Alex, er én af de fem tatovører hos den fredericianske tatovør V2 Ink. Ligesom de fire andre har han udenlandsk oprindelse. Selv er han fra Colombia, men begår sig flydende på engelsk. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
ElboBladet og Fredericia Dagblad har fået en ny underbo. 1. december åbner V2 Ink sin nye butik i Prinsessegade.

Fredericia: Fem faste tatovører, en lærling og en butikschef er klar til at flytte deres hverdag til førstesalen i Prinsessegade 28.

1. december åbner tatovørbutikken V2 Ink nemlig i lokalerne, hvor PhotoCare kortvarigt havde sit atelier tidligere på året.


Annonce

Vi laver alt, hvad kunden ønsker. Nogle tattoo-artister har et speciale, men dem, vi har, er allround, selvom der selvfølgelig er nogle motiver, de hellere vil lave en andre.

Jonas Hoffmann, indehaver af V2 Ink


Kameraknips er imidlertid skiftet ud med nåle og blæk hos tatovøren, som i forvejen driver en butik i Aalborg-forstaden Nørresundby.

- Vi laver alt, hvad kunden ønsker. Nogle tattoo-artister har et speciale, men dem, vi har, er allround, selvom der selvfølgelig er nogle motiver, de hellere vil lave end andre, forklarer 31-årige Jonas Hoffmann, som er en af to ejere af tatovørbutikken, der med sin anden butik kan kalde sig for en lille kæde.

Opkaldt efter børnene

Koblingen mellem Nørresundby og Fredericia skal findes i det familiære. Det bliver nemlig primært Jonas Hoffmanns fætter, Casper Johnsen, som er medejer af virksomheden og kommer til at stå for den daglige drift af den fredericianske afdeling.

Jonas Hoffmann, der sammen med sin fætter, Casper Johnsen, er indehaver af V2 Ink, er klar til at åbne sin anden butik. I baggrunden ses logoet med navnet, der er opkaldt efter hans to børn. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

V2 Ink (udtales på engelsk) startede 1. december 2019. Og undrer du dig over navnet, kommer her en forklaring. Virksomheden er nemlig opkaldt efter Jonas Hoffmanns to børn, Vigga og Villads.

- Jeg kiggede på, hvad andre tatovører kalder deres butik andre steder. De fleste hedder enten noget oldschool eller noget, som man ikke fatter en pind af. Man forstår selvfølgelig heller ikke forbindelsen til butikken her, med mindre man spørger. Men jeg syntes, det var vigtigt, at logoet var enkelt, og navnet var nemt at huske, forklarer Jonas Hoffmann.

Annonce

Fokus på markedsføring

De første reservationer er så småt ved at komme. Selvom der ikke er lang tid til, at butikken åbner, tager Jonas Hoffmann situationen med en nordjysk ro. Han har nemlig oplevet, hvordan tingene kan vende rundt pludseligt.

- Vores butik i Nørresundby tabte nogle kunder, da de lukkede Nordjylland af. I Aalborg Kommune var vi heldigvis ikke lukket ned, men butikken har flere kunder fra de andre nordjyske kommuner, og de blev nødt til at aflyse. I stedet lagde vi nogle fotos op med tider på sociale medier, og så var folk hurtige til booke, forklarer Jonas Hoffmann.

Det kræver en rolig hånd og et kunstnerisk øje at være tatovør. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Markedsføring er netop noget af det, V2 Ink særligt udmærker sig på, mener indehaveren. På det sociale medie Instagram har tatovørbutikken knap 1900 følgere, og da avisen besøger butikken, er der også gang i videooptagelser til reklamer.

Annonce

Ingen stor fest

Foruden det at komme under nålen kan man også få fjernet sin tatovering hos V2 Ink, som holder åbent tirsdag-lørdag 9-17.

Og skal man tro de ansatte i butikken, er der meget at glæde sig til.

Klara Møller Poulsen står klar ved telefonen og i receptionen på førstesalen i Prinsessegade 28, men kommer også til at have nåle i hånden. Hun er nemlig i lære som tatovør. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

- Vi ser virkelig frem til det. Det må meget gerne blive den 1. december snart, siger tatovør-lærlingen Klara Møller Poulsen, som kunder også vil kunne møde i receptionen.

- Vi har kun haft gode oplevelser i Nørresundby, så forventningerne til at starte op i Fredericia er rigtig høje, siger Alejandro Ulloa, som er én af de fem tatovører, der får sin faste hverdag i Fredericia.

Hunden Carla bliver en del af butikken, når ejeren Jonas Hoffmann og kæresten Tilde Liljenberg befinder sig i butikken. Og så har den allerede været ugens hund i ElboBladet. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Åbningen kommer dog til at ske i ro og mag.

- Vi ville gerne gøre noget større ud af det, men vi er fra Nordjylland af, så vi ved om nogen, at det ikke er tid til en stor fest i øjeblikket, siger Jonas Hoffmann.

På lageret er der fyldt op med blæk. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Casper Johnsen er medejer af V2 Ink og får sin daglige arbejdsgang i den fredericianske tatovørbutik. Privatfoto
Annonce
Annonce
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce