Annonce
Elbobladet

Ny udstilling i Kunstsalene

Pernille Snedker Hansen fra Fredericia udstiller i Kongensgade 111. Pr-foto

Udstilling: Fredericia Kunstforening præsenterer en spændende kunstudstilling med Pernille Snedker Hansen, og denne gang i vante omgivelser i Kunstsalene i Kongensgade 111.

- Vi har haft en sindssyg travl periode, især med udstillingen af Jens Galschiøt, men ikke desto mindre glæder bestyrelsen sig over en ny spændende kunstudstilling med Pernille Snedker Hansen og Will Gurley, som i den grad har arbejdet tæt sammen om den kreative udvikling igennem 12 år, siden de mødtes på Central Saint Marins Universitet i London i 2005, fortæller formand Poul Jacobsen fra Fredericia Kunstforening. - Det er en anderledes udstilling, som vi har glædet os rigtig meget til at præsentere, dels fordi dens overskrift Natural Resources selvfølgelig giver stof til eftertanke for menneskeheden og vores brug af kloden og dens ressourcer. Men også fordi Pernille Snedker Hansen er søster til et bestyrelsesmedlem i Kunstforeningen, det har vi altså ikke prøvet før, så vidt jeg husker, siger formanden.

Natural Resources

Den fælles udstilling 'Natural Resources' er en dialog omkring skønheden i naturlige materialer og processer, og menneskers indvirkning og forhold til deres sande værdi. Værkerne fejrer naturens skønhed og samtidig minder os om menneskets indflydelse på miljøet.

Der er fernisering på udstillingen fredag den 22. september kl. 17. Udstillingen kan ses frem til og med søndag den 8. oktober 2017.

Annonce
Elbobladet

Voldmester taler til cafémøde

Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Det var Eva, der sagde, jeg sku'!

Annonce
Elbobladet

Landsdækkende kæde kommer til Fredericia: - Det er et godt område for os

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Brandmand landede jobbet, han havde drømt om i 16 år: - Jeg bliver helt tændt af holdånden

Elbobladet

William Morris i ord og billeder

Elbobladet

Fredericia bliver et nyt, grønt åndehul rigere - og du er inviteret

Elbobladet

Fredericias nye store gospelkor giver sommerkoncert

Elbobladet

Rigtig cirkus i Fredericia for første gang i tre år

Elbobladet

Sølvmedalje til Klara og Marco

Elbobladet

Præstens klumme: Guds rige er som et sennepsfrø

Annonce