Annonce
Elbobladet

Ny veteranfaglig leder i KFUM’s Soldatermission

Pia Hall får sin arbejdsgang på Treldevej fra 1. marts, når hun tiltræder i stillingen som veteranfaglig leder i KFUM's Soldatermission. PR-foto

Fredericia: Pia Hall fra Aalborg tiltræder 1. marts som veteranfaglig leder i KFUM’s Soldatermission, hvor hun kommer til at arbejde ud fra landskontoret på Treldevej. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Den 53-årige nordjyde er blandt andet uddannet ergoterapeut og har en kandidatgrad i socialt arbejde. De seneste mange år har hun arbejdet med at implementere nye arbejdsmetoder. Senest i Nævnenes Hus i Viborg, hvor hun var leder for et fællessekretariat.

”Min baggrund er i sundhedsindsatsen. Som ergoterapeut har jeg arbejdet med nogle konkrete værktøjer, som kan komme i spil i arbejdet med veteraner. Jeg er vant til at arbejde tværfagligt, og jeg har arbejdet med borgere, der har angst, stress, og depression og PTSD. En særlig udfordring er dobbeltdiagnoser, for her bliver problemstillingerne komplekse”, lyder det blandt andet fra Pia Hall.

Hun har veteranerfaringer tæt inde på livet via sin eksmand og har en tilknytning til forsvaret via hendes kæreste der er reserveofficer. Desuden er hun opdraget med et kristent livssyn og er flittig kirkegænger.

På det private har Pia Hall tre teenagebørn. Derudover bruger hun også sin tid på at læse, vinterbade eller på anden måde være aktiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Annonce