Annonce
Elbobladet

Ny virksomhed til Fredericia: Åbner showroom på Brovadvej

I Your Boots' showroom vil man kunne møde Dorte Toft Skov, der er trukket i et af de produkter, der ved hjælp af luftkompression kan være med til at restituere ømme ben efter en løbetur. Foto: Dorte Brandsen
Virksomheden Your Boots, grundlagt i Farum, åbner showroom i Fredericia. Her kan jyske og fynske kunder se og prøve produkter til restitution og muskelbehandling.
Annonce

Fredericia: Hvis benene er lidt ømme efter løbeturen, eller lænden værker, kan der nu være hjælp at hente hos virksomheden Your Boots, som netop er flyttet til Fredericia.

Your Boots blev grundlagt i 2017 af sportsterapeuter, som har udviklet forskellige produkter til restitution og behandling af muskler. Virksomheden er grundlagt i Farum af Pia Maria Thyssen, og i Fredericia bliver det Dorte Toft Skov, som kunderne vil møde.

Your Boots åbner et showroom på Brovadvej 56, som holder åbent efter aftale. Her kan man se og prøve produkterne. I weekenden er der åbent hus både lørdag og søndag kl. 10-15.

- Det er blandt andet sportsfolk, der bruger det. Men det er også ældre med ødemer, eller ældre, der oplever, det værker i benene. Det kan være folk, der træner meget eller løber langt, men det kan også være folk, der sidder på kontor hele dagen, fortæller Dorte Toft Skov.

Da virksomheden blev grundlagt, var det i første omgang med fokus på en lang støvle med luftkompression. Senere kom produkter til arme, lænd og bækkenområdet med. Ved hjælp af luftkompression øges blodgennemstrømningen gennem musklerne.

Annonce

Tæt på motorvejen

Dorte Toft Skov er selv massør og personlig træner og bor i Fredericia. Det var en af årsagerne til, at placeringen for Your Boots' showroom blev Fredericia.

- Fredericia er let at køre til fra mange steder, da det er tæt på motorvejen. Meningen er, at folk booker en tid, fortæller hun.

I første omgang har Your Boots fokus på at skabe et showroom, hvor kunderne kan prøve og købe produkterne. På sigt vil der også blive lager, så varerne kan sendes ud til de kunder, som køber online.

Desuden er planen, at Dorte Toft Skov vil tage ud på klinikker og give behandlinger med produkterne. Your Boots er derudover ofte at finde til store sportsarrangementer som Nordic Race og hel- og halvmaratonløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce