Annonce
Elbobladet

Nye navne i forårets koncertprogram: Dizzy Mizz Lizzy og Karl William giver koncert i april

Dizzy Mizz Lizzy giver koncert i Fredericia Teater fredag den 9.april 2021. Billetsalget starter fredag den 20.november klokken 10.00. Pressefoto
To store danske musiknavne gæster Fredericia i april. Til efteråret kommer komikeren Simon Talbot til byen.
Annonce

Fredericia: Fredag 9. april 2021 giver Dizzy Mizz Lizzy koncert i intime rammer på Fredericia Teater, og kun seks dage senere gæster Karl William byen.

Hans koncert torsdag 15. april 2021 er den eneste koncert, han giver i Trekantområdet - og den eneste koncert udenfor Aarhus.

Coronabegrænsningerne har fået Tim Christensen og de to andre i Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt, så til koncerten i Fredericia Teater vil trioen præsentere deres album Alter Echo, som de udgav i marts.

- Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, har vi fundet på noget andet. Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum formodentligt skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret. Derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget, siger Tim Christensen i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.


Når nu publikum formodentligt skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret. Derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og vi glæder os sindssygt meget.

Tim Christensen, forsanger Dizzy Mizz Lizzy


Koncerten præsenteres af FredericiaLive & EventC.

Annonce

Eksklusiv koncert med Karl William

Aarhusianske Karl William giver næste år to koncerter i Jylland - og udover hjembyen Aarhus lægger han også vejen forbi Fredericia, hvor han giver koncert i Tøjhuset.

Karl William er garant for fængende voksenpop og ærlige tekster om livet og ikke mindst den altoverskyggende kærlighed, som forblænder i sin tilstedeværelse – og larmer i sit fravær, lyder det i pressemeddelelsen.

- Jeg skriver altid om kærlighed. På godt og ondt. Jeg skriver både om at elske nogen og ikke elske nogen. Nogle gange er det pakket mere ind end andre, men kærligheden er hele tiden den røde tråd, siger Karl William i en pressemeddelelse.

Karl William

I 2016 modtog han en af dansk musiks største hædersbevisninger, P3 Prisen, og i 2017 slog han sin karakteristiske lyd fast på TV med nyfortolkninger i musikprogrammet ‘Toppen af Poppen’.

Sidst han besøgte Tøjhuset, var det med en udsolgt koncert.

Forårsprogrammet tæller allerede koncerter med navne som Søren Huus med Danmarks Underholdningsorkester, Pligten Kalder, Dorthe Gerlach, Karl William, Alberte Winding, Troels Gustavsen og nu også Dizzy Mizz Lizzy. Lokale helte har også fundet vej til programmet, hvor der indtil videre er annonceret koncerter med navne som Littlefish, Barock og Padlock Chain.

Annonce

Komiker kigger forbi til efteråret

Underholdningsprogrammet for efteråret 2021 er også ved at blive planlagt.
Komikeren Simon Talbot er aktuel med det nye show 'Optur' til efteråret - og fredag den 15. oktober 2021 vil han give Fredericia en optur, når han optræder i Eksercerhuset.

Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil den populære komiker Simon Talbot, ifølge pressemeddelelsen, gøre op med i sit nye standup show – danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur. For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

- Jeg vil have, at folk skal have den største opturs-aften. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Det bliver SÅ optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King, siger Simon Talbot i en pressemeddelelse.

Sidst Simon Talbot besøgte Fredericia var i 2019, hvor han med det engelske test-show Work In Progress, begejstrede over 500 glade publikummer i Tøjhuset.

Billetsalget til Dizzy Mizz Lizzy, Karl William og Simon Talbots show er skudt i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Audi-diesel yder 341 hk

Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Annonce