Annonce
Elbobladet

Nyt familienetværk i Fredericia

Familienetværket findes allerede med succes i Kolding. Foto: Jens Peter Engedal
Netværket er skabt i samarbejde mellem Kirken i Byen og Blå Kors, og alle er velkomne.
Annonce

Fredericia: Familienetværket Fredericia.

Det er navnet på et nyt netværk, der starter op 9. december. Det er skabt af Kirken i Byen og Blå Kors, og der er fællesskab, fællesspisning og aktiviteter for børn på programmet.

- Vi vil gerne være et netværk for alle mennesker - uanset religiøs eller kulturel baggrund - som har brug for et trygt fællesskab. Et åndehul og frirum både for dem, som har brug for et socialt netværk, men også for dem, som har ondt i livet og står med nogle udfordringer. Som kirke har vi ikke bare et ansvar for, at der er gudstjeneste om søndagen, men også for at bringe håb, hvor der er brug for det, siger præst Simon Tind i en pressemeddelelse.

Annonce

Temaer og trivsel

Familienetværket bliver er gratis tilbud til familier, og udover hyggelige aktiviteter kommer der også til at være nogle særlige arrangementer med relevante temaer til brug i dagligdagen. Det kan være inspiration til hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, relationer, helbred, velvære og sundhed, skriver folkene bag.

Familienetværket kommet til at ligge mandage i lige uger mellem klokken 16.00 og 19.00. Det foregår på Vejlevej 12 i Fredericia, og det skydes i gang i forbindelse med et julearrangement 9. december. Her er der både julebanko og juleklip, og herefter er den næste gang, netværket træder sammen, 6. januar 2020.

Alle aktiviteter er gratis at deltage i, understreges det.

/cak

Annonce
Annonce
Elbobladet

Syng Sammen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Treldevejens Genbrug er åbnet

Elbobladet

Du store kineser

Elbobladet

Der blev sat priser ved Røde Kors

Annonce