Annonce
Elbobladet

Nyt pizzeria satser på takeaway: Koldingensisk duo ruller konceptet ud i Fredericia

Taron Khachatorjan og Andreas Nikolian driver i forvejen fire Victorias Pizza sammen. Om kort tid udvider de forretningen med Roll It Shawarma Bar i Kolding. I løbet af de kommende måneder åbner de også to nye pizzeriaer - heriblandt i Fredericia. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Taron Khachatorjan og Andreas Nikolian fra Kolding øjner muligheder i fæstningsbyen mod nord. Lokalet på Vesterbrogade er fundet, og inden længe skal en tung ovn fra Italien være med til at udbrede makkerparrets pizzaer til fredericianerne.

Fredericia: I fremtiden bliver det ikke kun duften af bagerbrød, men også friskbagte pizzaer, der rammer næseborene, når man går ad Vesterbrogade. Wetche Bageri får nemlig nye naboer, når ejerne bag pizzakæden Victoria Pizza udvider deres koncept fra Kolding til fæstningsbyen.

Bag Victoria Pizza står Taron Khachatorjan og Andreas Nikolian. Makkerparret har siden 2012 drevet pizzeria i Kolding. I dag ejer de tre afdelinger af Victoria Pizza i byen og en enkelt i Strib. I løbet af kort tid åbner de en shawarmabar ved en af deres eksisterende forretninger samt nye Victoria Pizza i Haderslev og Fredericia.

Bag beslutningen om at udvide til Fredericia ligger en gennemarbejdet markedsanalyse.

Annonce

- Vi kom frem til, at der vil være stor efterspørgsel på nogle gode pizzaer, ligesom der var i Kolding, da vi åbnede, siger han.

- Vesterbrogade var det oplagte sted. Det passer helt perfekt med vores koncept, hvor vi har brug for parkeringspladser, og det ligger tæt på villakvartererne. Det er sådan vores koncept er bygget op, siger Andreas Nikolian.

Menukortet bliver det samme som i de eksisterende pizzeriaer. Det består af forskellige pizzaer i prisklassen 65-90 kroner samt tre forskellige burgere.

- Vi vil gerne tilbyde de pizzaer, som kunderne er vant til, hvor der er godt med fyld med forskellige slags kød.  Samtidig kan vi godt lide, at man kan vælge nogle finere pizzaer med eksempelvis kartofler og rosmarin eller parmaskinke og rucola.

Holder fast i konceptet

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår de første pizzaer kan langes over disken. Inden skal der laves flere ændringer i lokalerne.

Blandt andet skal der installeres en tonstung brændefyret pizzaovn fra Italien.


Vesterbrogade var det oplagte sted. Det passer helt perfekt med vores koncept, hvor vi har brug for parkeringspladser, og det ligger tæt på villakvartererne

Andreas Nikolian, medejer Victoria Pizza


Sådan en står der allerede i et ledigt restaurant-lokale i Fredericia. Siden Pizza Propria lukkede i de tidligere Ti Trin Ned-hjemsted i november sidste år, har det stået uden lejer, men det ville ikke være den rette placering for Victoria Pizza, mener ejerne bag.

- Vi kunne ikke lide placeringen, fordi det var et kælderlokale. Det passede bedre med, at man kommer ind og spiser. Det kunne vi godt have valgt, men så havde det bare ikke været med vores koncept, siger Andreas Nikolian.

På Vesterbrogade bliver der enkelte siddepladser, hvor folk kan vente på, at deres måltid bliver færdig. Man kan også godt sidde der og spise, men der er ikke tjenere ansat, og man vil ikke kunne få skænket vin. Kræfterne lægges i stedet på takeaway-delen.

Derfor skal der også ansættes telefonpiger og -drenge samt chauffører. Selve pizzakokkene kommer fra kædens pizzeriaer i Kolding, hvor de i øjeblikket er overbemandet for at uddanne dem til at kunne varetage rollen i Haderslev og Fredericia, fortæller Andreas Nikolian.

Går alt som planlagt, kan åbningen blive i slutningen af november, spår Andreas Nikolian forsigtigt. På længere sigt håber han og Taron Khachatorjan at kunne brede Victoria Pizza-kæden ud, så de får pizzeriaer bredt ud til hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce