Nyt spisested åbner snart i gågade: Henrik og Kevin vil skabe madoplevelser med hyperlokale råvarer
1. november åbner Restaurant Kram i Jyllandsgade. Bag det nye spisested, der serverer mad til morgen- og frokostfolket, står to kokke, der lærte hinanden at kende for 15 år siden. Efter år i ind- og udland har de nu fundet ro i Fredericia, hvor de glæder sig til at give folk en anderledes madoplevelse.
Copy link address
Gustav Roesbjerg Mygind gurpe@jfmedier.dk
Annonce
For tiden er Henrik Madsen og Kevin Saint-Jean Kristensen trådt i arbejdstøjet som håndværkere, hvilket sidstnævnte har en fortid med som maler. Fra 1. november er det et andet og mere velkendt håndværksfag, de beskæftiger sig med, når de åbner Restaurant Kram i Jyllandsgade 47. Foto: Mads Dalegaard
Humøret er højt i lokalet, men forberedelserne byder på lange arbejdsdage, hvor der dels skal istandsættes og købes nyt inventar, samtidig med at der skal styr på en række aftaler med leverandører og lignende. Foto: Mads Dalegaard
De to kokke har en fælles fortid fra restaurationer i Københavns-området. Samtidig har de til fælles at have arbejdet som kokke i udlandet. Mens Henrik Madsen har arbejdet nogle år i Schweiz, har Kevin Saint-Jean Kristensen været rundt i både Frankrig, Italien, Australien, Malaysia og Thailand. I sidstnævnte land mødte han sin hustru, som han har to børn med i dag. Foto: Mads Dalegaard